64 entry daha
  • aptal yazardır.

    bu yazarı severek takip eden de aptaldır.

    edit: ahahahahha yazarin bir fani damlamis mesaj kutuma. ben yem olarak yazmistim ama yemi yuttugunuza gore cidden salaksiniz. arkadaslar ben bu herifin taklidini yapiyorum.

    boyle her boku elestiren "ben farkliyim,marjinalim" pazarlamaciligi yapan,mutlak doğrusatan adamlardan oldum olasi ifrit olurum. "iki tane heykeltraş bilmiyor daha" cumlesini kullanmis, agir paradoks. ıki tane basketbolcu bilip iki heykeltras bilmemeyi daha kotu yapan nedir ? ya da daha iyi? buna kim karar veriyor ? cogunluk futbolcuyu biliyor diye heykeltrasi bilmek daha iyi olmaz. azinlik olan sey iyi olmak zorunda degildir, kotu olmak zorunda da degildir, mutlak doğru yoktur.

    tek bir hayatimiz var. nihai amacimiz mutlu olmak. bunun getirdigi isteklerle,durtulerle yapiyoruz birseyler. fakat gene de mutlu olamayip varolus sancisi cekiyoruz genelde.

    ama sirf prim yapmak(yapilan herseyin bir nedeni var, bu herifin de zeki cakasi satmak,ayni benim ve hepimizin oldugu gibi) icin eylemleri elestirip tepeden bakmak komik. ancak hayatın anlamını arayan( hayatin anlami ona ne yukledigindir der camus, ozneldir) ergenimsiler bu herife hayran olabilirler.

    (bkz: there is no selfless good deed)
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap