50 entry daha
  • filmde anlatılan cehennem kutsal kitaplarda yazan cehennem değildir şüphesiz.. zaten filmdeki bir replikte "cehennem sadece bir kelime" diyor.. tasvir için kullanılan bir kelime.. gemimiz uzay zamanı büküp kara delikten geçtikten sonra şu andaki evrene kıyasla çok daha acı dolu, tasvir edilemez kötülükte bir paralel evrene gitmiş -ki bu cehennem kelimesi ile belirtilmiş- ve sonra neptün yakınlarında geri gelmiştir..
    event horizon'ın haç şeklinde olmasının da büyük ihtimal ile bir anlamı vardır..
    filmde bir kaç sahne var ki insan yutkunamıyor bile öyle monitöre kilitleniyor..
    en unutulmayanlardan biri de sam neill'in mürettebattan birinin sırtına onlara kanca bağladıktan sonra karnını yarıp içindekileri boşaltması.. tabi biz boşalırken görmüyoruz ama boşaldıktan sonrasını görmek bile oldukça iç gıcıklayıcı..
    ayrıca film hakkında kafama takılan bir şey de o sıvı dolu tüplere mahrem yerleri kapalı girilmesi.. filmin dercelendirmesi yüzündendir diye düşündüm ama film zaten restricted (r) olarak derecelendirilmiş o zaman sen niye çıplak sokmuyosun ki insanları o tüplere.. hayır popo-göğüs (bunlara bonus olarak penis de görecez) görmek değil derdimiz, biraz daha inandırıcı olması.. madem entry nin sonlarına doğru seviyeyi düşürdük nip/tuck abla da` :joely richardson` hey maşallahmış o zamanlar be..
114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap