724 entry daha
  • ben buna inanmıyordum önceden, ta ki italya'dan arkadaşım gelene kadar.

    birkaç gün önce italya'dan arkadaşım geldi. bu malın birayı çok sevdiğini biliyordum ama ben çok sık alkol tüketen biri değilim. dedim herhalde 6 tane bira alsam yeter, 5 tane bu mal içer 1 tanesini de ben içerim dedim. zaten sarhoş olmayı sevmeyen birisiyim.

    gittim marketten 6 bira aldım ve tuzlu fıstık aldım biraz. sonra geldim eve. filmi falan hazırladım. tüm hazırlıklar tamam. bunu bekliyorum işte.

    bu denyo eve geldi. 6 tane birayı görünce biraz mizahi bir şekilde:
    ''umarım bunlar senin biralarındır.'' dedi. he amk he benim biralarım, kendisi de biliyor fazla alkol tüketmediğimi. dedi sana para vereyim de git al falan, taşak geçiyor benle bildiğin.

    ben bunu baya bi zorladım almasın diye bira, hem zararlı hem de kendimizi hastanede bulacağız. ben karşı çıktıkça bu daha da karşı çıkıyor. en sonunda param yok lan alamam dedim (harbiden param da yoktu lan fakirim ben aq), bu da parasını boşa harcamaz diye düşündüm kurtuldum sandım. ama adamın para birimi euro aq. bu çıkardı para verdi. dedim sen kaşındın amk evladı gel, ziktim şimdi belanı. 150 lira verdi*****, gittim hepsine bira aldım amk. 12 tane olması lazım. içimde de kötü bir his var sanki hastanelik olacakmış gibi.

    eve geldim, film başladı. bu şerepsiz bir içiyor görmeniz lazım. 1 tanesini zar zor bitirdim ben aq, bu çocuk 16-17 tane biranın hepsini içti. ara ara tuvalete de gitti tabi. sarhoş oldu tabi olmasın mı bir de aq. ama hastanelik bir durum olmadı çok şükür.

    yani kısacası arkadaşlar yalan değil. 20 tane bile içen vardır sözlükte eminim.

    belki de normaldir de benim bira kültürüm olmadığı için bilmiyorumdur, emin olamadım sözlük. neyse teşekkürler. içmeyin bu kadar lütfen. sonra hastaneye düşmeyin.
1829 entry daha
hesabın var mı? giriş yap