5 entry daha
  • otelin kalitesine ve bununla baglantili olarak odediginiz ucrete bagli olarak 2 farkli $ekilde sonuclanabilecek tatil macerasidir.
    1. kaliteli otel, ortalamanin ustunde fiyat:
    yemekler leziz, ce$itler boldur. bilimum su sporu aktivitesi, tenis, bilardo, dart, zart pakete dahildir. otelden cikmaya gerek duymadan uzunca bir tatil yapabilirsiniz.
    bu tip oteller genelde iclerinde birden fazla restoran hatta birden fazla ulkenin mutfagini iceren restoranlar icerir (meksika, italya, fransa, osmanli vs).
    denize sifirdirlar ve kendilerine ait ruzgar surfu alet edevatlari vardir.
    bilindik turistik tatil beldelerindedirler ve icerideki avrupada fakir, turkiye'de zengin turist sayisi azdir.

    2. du$uk kaliteli otel, ortalamanin altinda fiyat:
    ce$itler boldur ancak yemekler tekduzedir, birbirine benzer. olup olmadik zamanda ickileri tukenir, alternatif markalar sunulur. tatil koyunden ziyade, otel gibi i$letilir (yemekler genelde 1 ya da en fazla 2 bolumde yenir).
    deniz kiyisindaysa ufak ve muhtemelen cakilli bir plaji vardir. di$aridan gelen surat motorlarina para odemek suretiyle muza vs binebilirsiniz.
    bol bol avrupa'da fakir, turkiye'de zengin turist vardir. genelde rus hanimlar ikili olarak dola$ir ve hangisinin anne, hangisinin kiz oldugunu ayirt etmekte zorlanirsiniz.
    ya yemekler yuzunden caninizi sikarsiniz ya da kulturumuzu ba$ka ulke vatanda$larina tanitmakla vakit gecirirsiniz.

    hatunun seyir defterine ek: sonuc olarak gittiginiz yerden ziyade, oraya kiminle gittiginiz onemlidir. sevdicekle gidilen heryer en guzel yerdir.
597 entry daha
hesabın var mı? giriş yap