• balıkesir üniversitesi inşaat mühendisliği fakültesi hocası. eğer bu adamın dört dersini de geçerseniz okulunuz bitmiş demekmiş.
    ayrıca (bkz: emel irtem)
  • derste bir konu anlatırken bu itüde de böyle dünyada da diyerek örnekler veren hocam.kendisi değerli bir akademisyen olup. öğrencinin genelde okurken gıcık olduğu daha sonraları sempati beslediği bir hocadır.
  • kendisine sap 2000 türkiye temsilciliği teklif edilmiştir. aynı zamanda tübitak'ta jüri olarak görev yapmışlığı da vardır. deprem mühendisliği, zaman tanım alanında hesap ve performansa dayalı yapı analiziinde çok da başarılı bir eğitmen yetiştirmiştir; kaan türker.
  • okul esnasında küfür ettiğim (özür diliyorum), mezun olunca ''allah belamı vereydi de daha fazla şey öğrenseydim'' dediğim, şimdi pişmanlıktan kıçımı taşlara vurduğum, mesleğimin can damarı olan dersin değerli hocası.
    şimdi saygıyla anıyorum.
    değeri bilinmeli, çünkü nadir bir değer.
  • kişilik problemleri hala devam etmekte olan değerli bir hocamızdır kendisi. tanışma şerefine yeni nail oldum.
    kişilik problemleriyle alakalı olan görüşüm 1 hafta sonra değişmiş olan büyük üstat. kendisinin dünya görüşleride bana çok uygun o yüzden sanırım.
  • tek derdi,ülkesine iyi mühendisler yetiştirmek olan,alanında türkiye'nin sayılı isimlerinden olup, branşına çok hakim aynı zamanda iyide bir eğitmen olan(ki bu zamanda böyle akademisyen elinde yetişmek büyük şans),hayatının her alanında kurallardan ve prosedürlerden taviz vermemeyi ilke edinmiş(ki bence tek sorunu bu durumu bazen abartıyo olması),sadece dersiyle ilgili değil herhangi bir konuda da sizi sıkılmadan dinleyebilecek ve fikir sunacak nadir hocalardan olup, içinde en ufak bir art niyet olduğunu düşünmediğim, adam gibi adamdır kendisi. kendisini övmeyi çok seviyor diyenlere de; siz adamın geldiği konumun yarısına gelin sonra konuşalım bunları.
  • ulkenin cok otesinde muhendislik bilgisine ve vizyonuna sahip akademisyen. kar, kis, soguk demeden her derse gitmeye calisir. sabahin korunden, aksamin karanligina kadar universitedir. derslerini hakkiyla ogrenen ogrenci, muhendislik hayati boyunca statik konusunda sorun yasamaz.
  • yuşa sen misin?

    (bkz: kendini öven insan)

    kar, kış, soğuk demeden her derse gitmeye çalışmasının sebebi; evde canı sıkıldığı içindir, yoksa öğrencilerine bir şey öğretmek kaygısı taşısaydı; başta öğretim(!) ''tarzını'' değiştirirdi.

    tanım: okuldan bir şekilde şutlanmış eski ''hoca''.
hesabın var mı? giriş yap