• dün akşam 18 yaş altı milli basketbol takımımız şampiyonadaki ilk mağlubiyetini alırken furkan korkmaz, ömer faruk yurtseven gibi isimlerin etkisiz performansına karşın parkede direnen tek isimdi. 2015 temmuz başında ncaa'den depaul üniversitesine kabul edildiği haberi çıkmıştı.

    şampiyona sonrası edit: ne yazık ki turnuvanın geneli değerlendirildiğinde istikrarsız ve ortalama bir performans ortaya koydu.
  • şöyle hayvani bir blok yapmış genç milli oyuncumuz. ncaa division 1'de depaul blue demons forması giyiyor.
  • kendisinin büyük bir potansiyel olduğunu söyleyemeyeceğim ama gelişiminde devamlılık sağlarsa 2 sene içerisinde orta sınıf bir türk takımında önemli roller alabilecek bir oyuncu imajı veriyor bana. oyunun pek çok kısmında önemli defolar var ama kendini geliştirdiğini görüyorum. bir türk oyuncu için dikkat çekecek derecede iyi bir atlet. bu sene depaul'de iyi derecede defansif katkı veriyor ki, katkıda bulunduğum draft sitesinin kısa listesine girdi bile. şu anda takip edilen bir oyuncu konumunda. 2 numaradan 3 numaraya sağlıklı bir şekilde evrilmesi gerekiyor. iyi bir şutör değil ama kesinlikle penetreleri can yakıcı bu seviyede. son derece güçlendi ki bu daha iyi ve kararlı potaya yönelmesini sağlıyor. savunma iştahını hiç kaybetmemeli. oyununda iyi yaptığı işlerde süreklilik yok. bunun da üstesinden gelirse, bir nba oyuncu adayı olmasa bile iyi bir eurocup seviyesi oyuncusu olabilir.

    takip edilen bir oyuncu olması doğru yolda olduğunun göstergesi.
  • depaul'den ayrılmış, yeni bir koleje transfer olacak olan genç basketbolcu.

    edit: yeni takımı fordham olmuş.
  • 2020-21 sezonu itibari ile anadolu efes forması giyeceği söylentileri çıkan yaşı geçmiş genç yetenek
  • 2020-21'le birlikte anadolu efes'te oynamaya başlayacak kıbrıs doğumlu 191 cm boyundaki '97li basketbolcu. son dört yılını amerika'da geçirmiş ve son olarak fordham'dan mezun olmuş. fordham'da özellikle son yılında fazla süre almış, 25 dk. 8s- 3r- 1a /1.5tk gibi rakamlara bakıldığında pek de önemli olmayan istatistikleri var, bakalım biraz doğuş balbay esintileri var, onun kadar uzun süre takımda kalabilecek mi ve yürek koyabilecek mi merakla bekliyoruz.
  • doğru şekilde islenirse yerli bir (bkz: facundo campazzo) olabilecek ozelliklere sahip oyuncu. savunmada dogru isler yapabiliyor oyun gorusu ortalama ve en onemlisi ucluk atabiliyor. ancak ayaklari cok cabuk olmadigi icin potaya hucumlarda sıkıntı yasayabilir. efes antrenorleri bu cocuktan ikinci bir (bkz: dogus balbay) cikartmak yerine tum ozelliklere sahip ortalama bir guard cikarmaya ugrasirlarsa hem efes hem de milli takim(kibrisli oldugundan oynayabilir mi supheliyim) kazancli cikacaktir dedigim oyuncu.
  • değil facundo campazzo, hakan demirel bile olmaz bu arkadaştan, anadolu efesten gönderilir yakında.
  • buralar değerlenir.

    tanım editi: anadolu efes'in 23 yaşındaki, bugün ilk defa euroleague maçına ilk 5'te başlamış gard oyuncusu.
  • garbage time oyuncusu olarak anadolu efes'teki euroleague kariyerini sürdürmektedir.aslında doğru screen oyunları geldiğinde verimli bir gard olabilir.kısa periyotlarda verimli kullanılabilir.
hesabın var mı? giriş yap