• altunizade ve bahçelievlerde 2 şubesi bulunan güzellik merkezi.
    http://www.esteworld.com.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.
  • yurt dışında da şubeleri bulunan, zayıflama konusunda ihtisaslaşmış merkez. zayıflama için mls yöntemi de uygulanır.
  • vücuda takıntılı olunan ergenlik zamanlarında bahçelievler şubesine gidip burnumun ucunu en yukarı, daha da yukarı kaldırmak için muayene olduğumda; esteworld doktorunun yüzümün simetrisinin, çenemin, elmacık kemiklerimin, ... ve herbir haltımın da düzeltilmesi gerektiğini söyleyerek beni çökertmesine neden olmuş güzellik merkezi. o gün bugündür uğramıyorum. (ama annemin gözbebeği hala.)
  • altunizade'deki şubesi, eski türk filmlerinde sık rastladığımız beyaz köşk olan uygulama merkezi. adile naşit, münir özkul'lu aile filmleri hani.
    iki kere gittim, ikisinde de vitrini süper, içi boş bir mağaza gibi geldi bana. düzenli gidip mezoterapiymiş, başka bir takım tedavilermiş gören arkadaşım da mutsuz ama parayı peşin verdi diye bir umut devam etmekte..
  • etilerdeki şubesini gayet beğendiğim ama altunizadede açtıkları kompleks şeklindeki yeni mekanlarını beğenmediğim estetik merkezi.

    mekan olarak on numara yer yapmışlar ama çalışanlar çok ilgisiz alakasız. sanki aman gelmezseniz gelmeyin havalarındalar. bekleme salonundakilerin randevusu mutlaka bir saat sarkmış, ortalarda bir sürü saçını havalandırarak gezen ne işe yaradığı belirsiz hatun kişi dolanmakta ama işlemler çok ağır işlemekte. dışardan bakılınca sadece ortada salınsın diye gezinen bir dolu botoxlu estetikli hatunu çalıştıran ve iş üretemeyen bir kurum görüntüsü var. ayrıca çalışanlarının ne kadar estetikli olduğu müşterilerin umurunda değil ya da ne giyindikleri , çoğu insan zamanında , hızlı ve kaliteli bir hizmet almak derdinde. imajdan ziyade içeriğe önem vermeleri önemle rica olunur.
  • sağlıklı olmak adına kola, fanta benzeri asitli içeceklerin satılmadığı yer. ev yapımı ice tea veriyorlar ama sabahın erken saatlerinde demlenip altı kapatılmış çayın öğlen servis edildiği hissiyatına uyandıran bir tadı var. yemekler güzel.
  • enjeksiyon lipoliz uygulaması ile an itibariyle 8 haftadır kabus dolu günler gerçirmeme sebep olan müessese. ödem ve şişliklerin 1 hafta 10 gün içinde geçeceğini tüm akrabalarına bu uygulamayı yaptığını söyleyen çalışanları mevcuttur. buna istinaden kendilerine güvenerek yaptırdım. 8. haftadayım hem derim deforme oldu, hem ödemlerim geçmedi, hem de deri altında anlayamadığım kitleler oluştu. şikayetimi bildirdiğimde beklemekten başka yapacak bir şey yok diyebiliyorlar. ne güzel dünya.

    aslında bunu rezalet olarak açacaktım fakat sözlük dalgasına gelecek bir psikolojim şuan yok. belki bir kaç güne açarım.
  • burun estetiği için fiyat sordum, aşırı pahalı buldum. sanırım fiyat konusunda çok uçuyorlar..
  • altunizade ofisinde inanılmaz iyi niyetli, tatlı mı tatlı ikcılar barındıran hastane.
  • westworld ikinci sezonunun açılış bölümünün adıdır.

    sezona parkın ilk başarısız deneme versiyonlarından esteworld'ün flashback'iyle başlıyorlar. burada 18.-19. yy doğu'su canlandırılmış, yayılan rumour'a göre guest'ler fesli insanlar arasında dolanacakmış ve deve sırtında gezeceklermiş.
hesabın var mı? giriş yap