• aslında tam olarak şöyle; eti, doğal afetler ve afet kaynaklı meydana gelebilecek acil durumlarda etkilenen bölgelerde dağıtılmak üzere özel bir bisküvi tasarladı.

    sosyal sorumluluk bilinciyle tasarlanan ve hiçbir kâr amacı gütmeyen bu bisküvi, eti'nin eskişehir fabrikasında üretilecek ve etkilenen bölgelere gönderilecek. olası bir afet ya da afet kaynaklı acil durumlarda afetten etkilenen insanların günlük besin ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayacak bisküvinin içeriği vitamin ve minerallerce zenginleştirilmiş.

    ambalajın üzerinde de “afet ve acil durumlar için özel olarak tasarlanmıştır” ifadesi ve “para ile satılamaz” uyarısı yer alıyor.

    daha fazla detay ve hakan polatoğlu'nun açıklaması buradadır.
  • muhtemelen doğal afetin ne olduğunu bilmeyen birinin tasarladığı bisküvidir.
    17 agustosta danoneyle beslenip şanslı olduğunu düşünen nesil buna üzülür bence.
  • elde eti form kalmış, ambalajı değiştirip sosyal sorumluluk projesi yapmışlar.
  • çok güzel ve yerinde girişimdir. tüm şirketler kendilerince önlem almalıdır deprem için.
    mesela ped markaları deprem sonrası ped'e ulaşımı kolaylaştırcak girişimlerde bulunsa ve bunun gibi örnekler çoğalsa.

    not: entry atma tarzımı, formatı eleştirmek isteyen tecrübeli yazarların yeşillendirmesini rica ederim.
  • 11 farklı vitamin ve 5 mineral içeren (mesela demir, çinko, d vitamini falanmış) eti bisküvisi.

    doğal afetler ve afet kaynaklı meydana gelebilecek diğer acil durumlarda, bölgedeki afetzedelere ulaştırılmak üzere üretilen bisküvi, para ile satılmayacakmış. bu sayede kolay ve pratik yoldan günlük ihtiyaç olan besin öğelerinin bir kısmının karşılanmasına yardımcı olunabilecekmiş. ama para ile satılsa ve böylece acil durum çantasına falan da konulabilse daha iyiydi sanki.
  • para ile de alabilsek araçlarda da bulundursak sadece toplu afetlerde değil kişisel zor durumlarda da kullanılmış olur.
  • para ile satılamaması ve deprem çantası için satış yapılmaması muhtemelen raf ömrü ile alakalıdır diye düşünüyorum.
  • eti'nin bunları para ile satması veya satmaması pek farketmeyecektir. çünkü zaten deprem veya afet anında bu ürün çok değerli bir hale dönüşecek ve bunları bulabilenler fahiş fiyatlarla satacaklardır.
  • çok iyi, yararlı bir girişimdir... "parayla da satılmalı" diyen arkadaşlara katılmakla birlikte, şu an için bu gereksinimi "bebe bisküvisi" ile karşılayabilecekleri bilgisini de vermek istiyorum... eti'nin bebe bisküvisinde de ülker'in bebe bisküvisinde de bu bisküviden daha fazla sayıda vitamin ve mineral bulunuyor...

    afet bisküvileri parayla satılsın ve çok uzun raf ömrüne sahip olsun.. yani 5-10 yıl bozulmayacak şekilde ambalajlansın, dileyen bunlardan satın alıp evinde, rabasında bulundurabilsin..

    hatta daha da iyisi, her vatandaşın bu ürünlerden yıllık istihkakı olsun (her öğün için iki paketten günlük 6 paket, yıllık 365x6 paket mesela) ve her yıl belli bir tarihte bunlar vatandaşlara ücretsiz teslim edilsin... dileyen zor zamanlar için saklasın, dileyen mutfak masrafından tasarruf etmek için bunları tüketsin... her bir öğün için, yine raf ömrü çok uzun, lezzetli ve yüksek kalori, vitamin ve mineral içeriğine sahip bir içecek de verilmeli...
  • gerçekten çok iyi düşünülmüş, ulaşımı daha kolay olsaydı keşke.
hesabın var mı? giriş yap