• muhtemelen nisanlaninca facebook kapatip numara degistiren kizdir kendisi.

    (bkz: motor)
  • aynı zamanda fake hesap açıp, kocası ondan gizli giriyor mu diye araştıran kızdır da.
  • ortak hesaba donen ciftlerdir efem. bu insanlar genelde tek hesap kullanarak kendilerini guvenceye alirlar.

    tabi acilan fake hesaplari saymazsak.
  • ay amanda aman.
    sanki erkek arkadaşlarıyla görüşen karısına hayatı dar eden bu beyzadeler değil gibi.

    baksana kadının gençken eğlenip olgunlaşınca evlilik istemesini bile mazur göremiyor adamlar. hangi kadının haddine eski face ve numara ile hayata devam etmek.

    ne kadar ironiksiniz yahu siz.
    kadının gençken eğlenip sonra evlenmesi bile kusur olurken bir de sizin değirmene su taşıyan kadınları yeriyorsunuz.

    okuyun işte kadınlar bakın görün türk erkeği bu.
    oturup onu bekleyip önceki hayatını defterden silsen de, takmayıp gençken eğlensen de tatmin olmuyor bu mallar.
  • eskiden çok iyi sevişirdi. şimdi bilemiyorum.
    sex tanrıçası olarak düşünüyordum onu efsaneydi.
  • bu ülkede, hayır cevabını kabul etmeyerek takip edip, ailesini ve kendisini tehdit ederek kurşun yağdıran bir dolu kötü ruhlu erkek olduğu için, adres değiştirse dahi, mor çatı evlerinde saklansa dahi bulunma ihtimali olan ve ölmek değil, yaralanmak değil, sakatlanmak değil, aksine yaşamak isteyen birçok kadın var. evlenince canavara dönüşen bir eşe sahip birçok kadın var.

    ve erkeklerin söylediği ise; gençken her haltı yemek, yediğin hurmalar, motor ve fake hesap açmak. hatta boş bkz'ını vereyim, malum moda artık bu.

    (bkz: üstteki entry'ler)
    (bkz: alttaki entry'ler)*

    halt yemiş olsa ne olur, yememiş olup o haltları evlenince size yedirse ne olur? hiçbiri olmasa ne olur? en kötü ne olabilir lan, bir düşünün. en kötü olsa bile, gider medenice ayrılırsınız yav. o kadar zor değil. valla bakın. 2008'de 60 bin tl borçla, bir adet evlatla ve 3 sene tek kuruş nafaka almadan, ailemden dışlanarak, evlatlıklardan reddedilme raddelerinde dolanarak, tek ceketimi ve kızımı aldım çıktım ben. bakkala gidip alışveriş yapmayı bilmiyordum. hala bile alışverişlerde geriliyorum. ama ne oldu, ayaktayım. başardım, yaptım. eğer ben başardıysam, siz de yapabilirsiniz. ayrılırsınız biter gider, ne olacak. ceremesi ne?

    bir bırakın allah aşkınıza şu tür düşünceleri. bir de şu yazdığım açılardan bakın, bir kendinizi kadınların yerine koyun, yaşadıklarını/yaşamış olabileceklerini düşünüp, verdiği kararları verme sebeplerine odaklanmaya çalışın.

    belki o zaman, insan olursunuz. ve önce yaşadığımız çevre, sonra da dünya daha güzel bir hale gelmiş olur.

    edit: elbette her entry'yi kastetmiyorum.
  • etrafımda akrabalarım dışında yeni evli yok zaten ama olanlardan numara değiştirenini hiç duymadım. sebebini de anlamadım ama ortak facebook kullananlar iticilikte bir numara gerçekten. kiminle konuştuğun belli değil. bu kadar abartmaya ne gerek var? ortak facebook açınca birbirinize daha mı bağlı sayılıyorsunuz? herkesin arkadaşları farklı sonuçta. gereksiz gereksiz işler.
  • zamanında yemediği bok kalmayan kızdır. kardeşimden biliyorum.
  • gençken her boku yiyenleri gençken her boku yedi diye eleştirirsiniz çünkü erkek egonuz geçmişe katlanamaz. gençken bir bok yemeyenleri ise gençken bir bok yemediği için biz "elimize kalıyoruz" diye eleştirirsiniz.

    her türlü o tokat yenecek. la bu kızlar size naptı?
  • bir de bunların; fotoğraflarını evlenmeden önce beğenirken evlendikten sonra bir anda kesilen'i ve nişanlanınca/evlenenince facebook listesinden çıkaranı var. niyetlerini bozmamak için yapıyorlar herhal.*
hesabın var mı? giriş yap