• ilker canıkligil’in planı anladığım kadarıyla.

    https://mobile.twitter.com/…tus/1608587816354861056

    şahsen ben eyt’lileri örgütlenip, baskı yapıp, haklarını almaları nedeniyle suçlayamıyorum. sonuçta demokratik bir toplumda şiddete başvurmadan herkes her şeyi isteyebilir. ama her istediğini alamaz çünkü devleti yönetenler ya da yönetmeye talip olanlar ciddi ve devletin menfaatini gözetecek insanlar olmalıdır.

    bu kararın devlete zararının sorumluları sırasıyla demirel, erdoğan ve erdoğan’ı bu kararı almaya zorlayan geri zekalı muhalefettir.
  • kesinlikle desteklediğim başvurudur.
    40 yaşında emekli olmak nedir allah aşkına.
    seçim olmasa böyle bir kazanımları olabilir miydi.
    umarım aym kararı iptal edebilir.
  • referandum yapsak, koşa koşa gider hayıra basarım.

    not:eytliyim ama bu işin suyu çıktı. devlet herkese 4bin atsın bitsin bu sorun.
  • böyle bir şeyi nasıl destekleyebileceğimi bilmediğim ama biri yol gösterirse sonuna kadar yoldaş olacağım konudur.
  • başvuruda bulunanlar inşallah bilmemne inşaatın silinen vergi borcu için de zahmet ederler bi dava açarlar dediğim durumdur.
  • kazanılmış hak düşmanı tipleri göreceğiniz ben olamadıysam başkası neden olsun diyenlerle dolu başlık.

    kyk borcu, gss prim borcu sıfırlanırsa aynı şekilde tepki koyalım. ayrıca işe genç almayın deneyimli adam alın iş bunların neyine
  • bir fıkra vardı cehennemde her kazanın başında bi zebani var bir kazan sadece boş, onun nedenini sorunca orası türklerin kazanı onlara zebani koymamıza gerek yok zaten birisi yukarı çıktığında diğerleri hemen onu aşağı çekiyor...

    edit : bazı zebaniler :d yazıyor, 1.si eytden faydalanmıyorum sizler gibi eğer yaşarsam 65 yaşına kadar çalışıp emekli olacağım !
    2.si be amipler , sizi bu beyinle nasıl emekli etsinler bi söylesenize şimdiden beyin ölümünüz gerçekleşmiş, bana yazan veya okuyup söven bir allahın kulu 10 milyon sığınmacıyı besleyenlere gidin laf yapın, 500 bin dolarlık çanta takan siyasilere gidin bu lafınızı yapın , bu paraların peşine düşün, adam tek kalemde milyar dolarlık vergiyi sıfırlamış gidin o bankanın önünde konuşun, işiniz gücünüz saçmalamak , neymiş efendim 40 yaşında emekli olanlara mı çalışacağız, merak etme kankam sen 500 bin dolarlık çanta takanlara çalışıyorsun, kokaini ilçe başkanlıklarında gırla çekenlere çalışıyorsun, senin paran garibana gitmiyor rahat ol.

    ha biriniz bile şunu sorgulamıyorsunuz benim dedem,babam ve şimdi abim 40lı yaşlarda emekli oldu ben neden 65 yaşında oluyorum ?

    türkiye o dönem bile şuanki dönemden daha iyiydi , teknoloji olmamasına rağmen , savaşlardan darbelerden çıkmasına rağmen !

    şimdi derdiniz olmış 2milyon adam. yapmayın allah askına gelin hep beraber isyan edelim biz de 40 yaşında emekli olalım diye , zaten türkiyede yaşamak başlı başına zor, insanı, trafiği her şeyi zor bizim zaten 65 yaşına kadar sağlam bir psikoloji ve beden sağlığıyla yaşayacağımızın bile garantisi yok, 40 yaşında emekli olalım 20 sene devlete çalışıp 3 kişinin emekli maaşını ödeyelim sonrada devlet gelsin bize 20 yıl boyunca yarım asgari ücret versin. bunda kötü olan ne ? şuan zaten bunu yapıyorsunuz her ay maaşınızdan kesilen vergiyle 3 tane emekliye bakıyorsunuz, devlet şuan diyorki herkes ömür boyu emeklilere baksın 65 yaşına kadar zaten yüzde 70iniz yaşamazsınız yani yüzde 70 inizi boşa çalıştırıyorum emekli filan olmayacaksınız,

    gelin buna itiraz edelim.
  • eyt henüz kanunlaşmadığı için yakın zamanda olmayacak başvurudur.
  • sanki aym dedemin denetiminde. o da iktidarın denetiminde. iptal davasını yapacak kişi ya bunu bilmiyor ya da amacı başka. takipçi sayısını artırmak için yapıyor olabilir.
  • umarım başarır dediğim girişim ama daha yasa meclisten geçmediği için teknik olarak anayasa mahkemesi'ne başvurulamaz. akp yasayı seçimden sonraya bırakıp, sonra da aym iptal ederse ne gülerim.
hesabın var mı? giriş yap