• oyuncu olmasına rağmen sürekli söyledikleriyle gündem olan birinin yorumudur. tespit haksız sayılmaz ama insanların karakteriyle ilgili bu kadar rahat yorum yapan birinin kendi yaşantısı ne denli doğru bilemiyoruz yorum şöyle;
    “bu kadar büyük bir sesin böyle bir karakterden çıkıyor olması çok üzücü”
    kendisinin herkese yorum yapma hakkı olduğu gibi biz de yorumsuz geçmeyelim; ciddi derecede başarısız olan bir bihter filmin başrol oyuncusu olarak gündemde kalmak için mağarada doğmasına rağmen türkiye'nin ve orta doğunun en başarılı 1-2 şarkıcısından biri olmayı başarmış birine sallamak gereksiz ve samimi değil. salladığın adam ses sanatçılığının nirvanası sende başarısız filmini gündemde tutmak için konuşuyorsun hanginizin sanatına saygı duyalım şimdi?

    https://twitter.com/…?s=46&t=jxfq7gpemk0qtpqkgrlnrw
  • elimde patlatmalık 1 ton mısır var.
    ayrıca az tuzlu ve tuzsuz olarak ay çekirdeği mevcut.

    tartışmayı takip ederken uygun fiyata almak için iletişime geçebilirsiniz.
  • haklı. dağılabiliriz.
  • (bkz: mota mot) demiştir
  • haklıdır. diyecek bir şey yok. allah vergisi sesi maalesef karaterini iyi yönde tamamlayamamış.
  • bu kadındaki ozguven bende olsa ankara'ya vali olmuştum.
  • yanlış bir şey söylememiş. sanatına, sesine saygı bile göstermiş. karakterine laf etmiş. yerinde bir tespit yapmış.

    bugünlerde bu tartışmaların yaşanmasının sebebi tabuların yıkılması ve ulaşabilirliğin fazla olması. eskiden televizyon vardı sadece ve kontrol ediliyordu. orada bize sunulan şeyler istenildiği gibi empoze ediliyordu. kimse ibrahim tatlıses'in eşlerine yaptığı muameleyi konuşmazdı tv'de. cılız sesler çıkardı. prime time'da program yapıldığı zaman tanrı, ilah olarak yayınlanırdı. ibrahim tatlıses'e laf edersem işlerim kesilir diyen bir sürü insan sessiz kaldı. ibrahim tatlıses gibi bir sürü isim var. ama şimdi öyle değil. kralı gelse kimse kimsenin önünü kesemez. iyi işler yapıyorsanız kimse önünüze engel koyamaz. sinemada belki hala durum böyle olabilir ama müzikte artık kimse kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değil. ibrahim tatlıses'in kadın düşmanı olduğu, ün için kadınları istismar ettiği iddialarını herkes rahatlıkla söyleyebilir.
  • bu kıza da bilerek böyle sorular soruyorlar, bu da dayanamayıp yapıştırıyor. haklı bu arada tabi ki ama ben böyle karakter analizi yapan insanlara pek ısınamıyorum, herkes kendisini çok düzgünmüş gibi gösterip millete sallıyor.
  • hay ağzını öpeyim farah zeynep abdullah.
    ağzını öpeyim abdullah olmadı lan sanki.

    ağzını öpeyim farah.
hesabın var mı? giriş yap