• otobüste elinde bira ile seyahat eden bir türk’ün “sen müslümansın, bira içemezsin” diye bağıran arap’a yaptığı saldırıdır. arap dersini almış mıdır bilinmez. eline sağlık dediğim saldırıdır. kaynak

    edit: içerisinde imam geçtiği sansür yiyen bir içeriği değerli suser’ler ile paylaşmak isterim. trollerin göz yaşlarını çorbalarına akıtacak cinsten paylaşıma destek vermenizi rica ediyorum.

    (bkz: ataşehir'de imamın imamoğlu konuşması)

    edit 2: gündeme gelmemesi için troller tarafından sabote edilen, adeta … hoplatılmışçasına ağzından salyalar akıtarak saldırılan bu içeriklere destek vererek bu trollere bir osmanlı tokadı, bir cumhuriyet şamarı vurmanızı rica ediyorum.

    (bkz: ak partili vekile deprem konutu çıktığı iddiası)

    bu konuda açılmış bir içerik daha var.

    (bkz: akp milletvekiline deprem konutu çıkması)
  • hem yiğit deyip hem de "saldırdı" demek pek olmuyor sanki. övüyor musun, yeriyor musun?
  • türklerin avrupalı gibi görünmeye çalışması bu kadar oluyor. ne uzatıyorsunuz hepimiz orta doğuluyuz. içmek ne kadar özgürlükse başkasının fikrine saygı duymakta o kadar özgürlüktür arap fikrini beyan etmiş türk işine bak dese yeterdi o zaman arap saldırsaydı türk ağzına sıçsaydı eline sağlık derdim ama bizim türk artık nasıl bir ezilmişlikle saldırıyorsa gece gece iyi güldüm
  • fransada olmanin avantajını kullanmıştır.

    türkiye'de aynı şeyi yapsaydi sabah göz altina alınır arap bayrağı zorla öptürülürdü.

    içmiş birayi, sikmiş arabi. helal olsun dostum, içimin yağları eridi.
  • bunu savunuyorsan, ailene, sevdiklerine saldırdığında alkışlarsın artık..

    tanım: sağlam bir dayak isteyen bir adet denyodur...
  • yaptığı yiğitlik değil rezilliktir.
    müslüman değilim dese konu kapanacak, bitecek. ya da içiyorum, haram günah benim, sana ne dese yine kapanacak konu.

    hayvan gibi anırıp sonrasında kavga etmek insanlık değildir.
    bunu eline sağlık diyerek tasvip edenler de ortadoğuludur, net!
    bu kafayla yarrağımın başı muassır medeniyet olursun!
  • buram buram ilkellik kokan video. fransa'da bile arap yobazlığına maruz kalınca adam delirmiş fakat daha medeni bir tepki verebilirdi.

    son olarak; araplar kapatılsın.
  • günah işleme özgürlüğüne kast edildiği için saldıran türk'tür. burada sevdiklerine saldırdıklarında alkışlarsın diyen andavallar şunu iyi bilin türk arap'a sataşıp saldırmıyor. arap gelmiş türk'e sataşmış, türk de gereğini yapmış. ay kavga, ay saldırı diyen inceller tabi bu şekilde konuşmaya devam edebilir.
  • iki orta doğulunun huzur bozması olayıdır. medeniyet bu topraklara çok uzak bir kelime…
  • katranı kaynatsan olur mu şeker mevzusu. cinsine sıçtığım cinsine çekiyor işte. kendini ifade etme yok, medeniyet yok, anca kavga gürültü ayılık, haklıyken bile haksız duruma düşme.
    hepimiz birer ortadoğu ayısıyız avrupa'nın gözünde, ki görüldüğü üzere haksız da sayılmazlar. istediğiniz kadar yırtın hacılar kendinizi, biz de evrobalıyıh diye, al sana avrupa görmüş ayı.

    biri diğerinden haklı değil bu durumda. başkasının işine karışan arap ne kadar medeniyetsiz ve bencil bir ayıysa, bizimki de o kadar medeniyetsiz bir ayı.

    önce kendini ifade etmeyi öğren, sonra kendini ifade etmen gereken insanı seçmeyi karşındaki hayvansa seviyesine inmemeyi öğren güzel kardeşim. bunları öğren gel, gerisini o zaman anlatırım. malum kapasite hala floppy disk seviyesinde.
hesabın var mı? giriş yap