• başarılı gazeteci fulya öztürk'ün fox tv'de bugünden itibaren sunacağı reality show türü program.
    müge anlı ve esra erol tarzı bir yapım. o saatte yayın sunan esra erol, tatilde iken izleyiciyi kapmak için temmuz ayında başlaması doğru bir hamle.
    gazeteciliği cevval olan fulya öztürk, farklı bir kişilik. başarılı olabilir.
    bu arada müge anlı'nın ekibinden kebriye koç'u da transfer etmişler.
  • başarılı olabilir gibi geldi. biliyorsunuz evlilik programları döneminde esra erol’un karşısında zuhal topal vardı ve en çok reytingi zuhal topal yapıyordu. bu açıdan düşününce reyting konusunda da şanslı olabilir ama daha cabbar bir avukat gerekiyor esradaki hülya hanım gibi
  • böyle programları izlemekten insanlar nasıl zevk alıyor anlamıyorum.. sırf fulya öztürk'ün enerjisi hoşuma gittiği için 1 saattir izliyorum ama yok içim şişti aşırı derecede boğucu bir program, kesinlikle bu tarz programlar bana göre değil.
  • fulya hanım birinci sınıf itici bir kadın.

    artık o noktalara nasıl geldiyse.
  • sunucusu kadın dua lipa'ya benziyor gibi bir şey.
  • an itibari ile fulya öztürk sıçar pozisyonda konuğu dinliyor
  • müge anlı tadında. tam da müge tatile girdiğinde başlamış sanırım program. daha yeni.

    sunucusunun tarzı, konuklarını dinleme, onlarla konuşma üslubu sanki kadınların gün dedikleri toplanmalarda dedikodu yapar gibi. eli çenesinde, aşırı meraklı / ilgili bir ifadeyle "eee peki buna ne diyo??"şeklinde sorularla gidiyor. belki samimiyet duygusu için kasıtlı yapıyordur bilemedim. yargıç pozundan iyidir gerçi.

    ama yani elinde bir çekirdeği eksik.. o derece.. ben orada konuk olsam samimi ilgi olarak yorumlamaz, "bu ne iştahla dinlemektir, çekirdek de vereyim mi?" derdim herhalde içimden.. bir tık sinir bozucu.
  • fulya hanımın arada (bkz: emmi oturuşu) yla gorulebildigi program.

    tvde gezerken denk geldim; şu an paki'ler bi' kızı alıkoymuş, ondan bahsediyorlar. avukat hanim sinirdişi edilirler falan diyor. sjsgsgshshissgsgjsks

    o degil de, guzel psikolog hanim icin izlenebilir programdir. evet...
  • sıkı bir müge anlı takipçisi olarak kısa bir program değerlendirmesi yapayım:
    müge anlı'ya gelen kişiler daha dişli, mağduru tam mağdur; suçlusu tam suçlu olarak kendini belli ediyor ama bu ve benzeri programlarda diyeyim hatta, gelen konuklarda bir yapaylık var sanki. o olayın enerjisi geçmiyor insana.

    bi' de, bir konu hakkında konuşulurken sıcak gelişme var deyip muhabire bağlanıyorlar ama muhabir sanki olumlu bir şey söyleyecek gibi konuşurken; "verilen adreste kimse yok." diyor. e gelişme yoksa bunu direkt kulağına söylesinler, konuşulan konuya ara verildiğinde ya da biri sustuğunda, fulya aktarsın ya da hiç aktarılmasın. gereksiz heyecan oluşturulmaya çalışılıyor ama ı-ıh.

    ameliyat süreci ve fulya'yı muhabirlik yaptığı dönemler sevdiğim için izliyorum.
    yanaklarından mıncırırım ablacum burayı okuyarsan, başarılar.
  • tv de zap yaparken karşılaştığım program, durup biraz izledim. tiyatro gibi tamamen yapay geldi bana. *lash tv oyunculuğu konuklarda :d
hesabın var mı? giriş yap