• genellikle bulunması çok zor, neredeyse imkansız kızdır. anlıyora benzeyen bir kız görüldüğünde durup düşünülmelidir. iki ihtimal vardır. bunlardan birincisi iyimser olandır. kız gerçekten anlıyordur, oturmuş ve kendini geliştirmiştir. saygı duymak gerekmektedir. diğer ihtimalde anlıyormuş gibi davranmasıdır. aslında anlamaz fakat etraftan duyduğu bir kaç cümleyle sizi kandırmaya çalışmaktadırlar. bunun nedeni "ehe, ben kafa kızım işte , kesin böyle yaparsam beni sever" mantığıdır. yanlıştır, yapılmamalıdır. bu iki seçeneği birbirinden ayırmanın tek yolu ise...

    (bkz: ofsayt kuralı)
  • uzak durulası varlık.
  • futboldan anlayan kız futbolu bildiğini göstermek için çabalamayan kızdır.
    ofsayt kuralını bilmekle futboldan anlanılmayacağının da bilincindedir. sadece ofsayt değildir zira futbol; santrafordur, liberodur, yeni gelen transferin takıma katkısıdır, 3-5-2'dir, oyuncu değişikliğinde hocanın kimi alacağını tahmindir.
  • bayan futbol takımlarındaki futbolcular bu gruba dahildirler. en azından öyle olmalarını umuyorum.
  • futbolu futbolcuların yakışıklılığı için değil de futbol zevki için izleyen kızdır. bulunmaz hint kumaşı gibidirler.
  • sözlük yazarı olanları, sırf futbol ile ilgili entry yazdılar diye gercek hayatta diğer yazarlar tarafından default "aa ben seni erkek sanıyodum" seklinde karşılanırlar.
    önyargı böyle birşey.
  • taraftarı olduğunuz kulübün taraftarı olmadığında karşısındaki bireyi sinir hastası edebilme potansiyeli olan kızdır. öyle ki, bir tartışma esnasında, hatun da olmanın getirdiği bir takım avantajlarla konuşmayı bir sinir harbine çevirmeye başlarlar. konuyu uzatmamak, bi' tatsızlık çıkmasını önlemek adına sustuğunuzda, "ahha yemedi di mi?" şeklinde sarkastik cümleler kurarlar. "canım o öyle değil de aslında böyle" dediğinizde, ki bunu kendinizi haklı çıkarmak adına değil de gerçek olanı söylemek adına yaptığınızda bile dediğim dedik, çaldığım düdük edalarıyla kendi tezlerini savunmaktan geri durmazlar. "arkadaşım bak bu doğru olan, bu da kaynak. ne anlatıyosun hala" derseniz de "o kaynak götüne girsin" demekten zerre imtina etmezler. "yok a.k. daha neler" dediğinizi duyar gibiyim. lakin demeyin efendiler, demeyin yiğitlerim. zira bu konuda neler çektim bir ben bilirim.
  • tehlikelidir. neden? şimdi bu kız hem futboldan çok iyi anlıyor, hem de fanatik bir taraftar diyelim... galatasaray'ı tutuyor mesela. gün geldi, evlendi bu kız. evlendiği kişi de hasta fenerbahçeli. e ne olacak şimdi? gel de o evlilikten hayır bekle sonra! diyelim ki galatasaray - fenerbahçe derbisi oynanıyor, bizimkiler açmış televizyonu maçı seyrediyor. bizim kız başlar "mnskym senin hakem gibi ofsayt o gol!" demeye, e oğlan da boş durur mu? durmaz. "ebenin... ofsayt!" der o da mesela. allaah... al sana kıyamet!
hesabın var mı? giriş yap