• daha önce adının g.i. joe 2 cobra strikes olduğu iddia edilen devam filminin senarist rhett reesein yok öyle şey demesi üzerine açıklanan ismi. en azından haberler bu yönde.
    başrollerinde channing tatum, ray park, byung-hun lee, dwayne johnson, elodie yung, rza, d.j. catrona, ray stevenson, ve adrianne palicki olacak olan g. i joe devam filmi.
    the rock roadblockı,adrianne palicki lady jayei canlandıracak.
  • kadroya bruce willisin de dahil olduğuna dair haberler vardır.
  • an itibariyle fragmanı yayınlanmıştır.

    http://www.youtube.com/…h?v=bsx2oxldcwa&feature=g-u

    bruce willis'in olması ayrı bir lezzet katıcak. güzel bir iki saatlik çerezlik film hatta bu yazın transformers'ı olucaktır. gerçi gişe yapmaz transformers kadar ama demek istediğimi anladınız zaten.
  • karakter olarak scarlett, baroness, general hawk, destro, heavy duty ve ripcord'un olmadığı bir g. i. joe filmi olacak.

    oyuncu olarak rachel nichols, sienna miller, dennis quaid ve christopher eccleston yok. dwayne johnson, adrianne palicki ve bruce willis'le ne olacak çok merak ediyorum.
  • ilk filmden sienna miller, dennis quaid ve christopher eccleston yok. bir de duke'u oynayan eleman sanırım en başında ölüyor çünkü fragmanda bir yerden sonra o da yok, onun kankası ilk filmdeki zenci eleman yok. losttaki zenci de yok

    o yok, bu yok ne var lan it, bruce willis var o kadar. yaa 2 oyuncuyu elinizde tutup adam gibi devam filmi çekemiyorsunuz, yazık valla.
  • fragmanıyla ümit veren bir film olmayı başarmıştır. bunu ilk filmdeki karakterlerin neredeyse hiçbirinin olmamasından anlıyoruz. ilk filmden kötü olamaz zaten derken ninjalarıyla, ekibin komik kısmının katledilmesiyle, bilimkurgu silahlardan vazgeçilmesiyle ciddi bir aksiyon filmi izlenimi vermeyi başarmıştır. en büyük sorunları ortadan kaldırmışlar. mesela benim açımdan snake eyesin ağzının kapanması çok önemliydi. artık gönül rahatlığıyla izlerim. bir de yönetmene özür borçlanacak gibiyiz. justin bieber konser filmi yöneten adam diye az laf etmedik kendisine.
  • fragmanini izlerken bu yazin cerezlik, eglencelik filmi diye dusunurken fragmanin sonunda bruce willis'i gorunce beklenen filmler arasina girmistir. bu adam* boyle biri iste.
  • türkçe altyazılı ilk fragmanı yayınlanmıştır.

    http://www.youtube.com/…aig-gw&index=1&feature=plcp
  • seven nation armynin dubstep yapıldığı bir fragman yayınlamışlar vaktinde, lan insanın şarkıya biraz saygısı olur ibneler.
  • bugün sinemada fragmanını bir kez daha izlediğim film. ilk olarak birkaç ay önce imdb'de izlemiştim..

    fragmanın sonunda çok tipik olarak örgütleri dağıtılmış, anaları bellenmiş ve birkaç kişi kalmış kahramanlarımızdan biri "there is no one we can trust-güvenebileceğimiz kimse yok" diyor, the rock abimiz de cevaben hollywood sinemasında bir gelenek olduğu üzere "there is one man-bir adam var." diyor. tam bu lafın üstüne bruce willis abimizi bir pikabın arkasından kurşun saçarken görüyoruz... ben de fragmanı izlediğimden mütevellit yandaki arkadaşıma bruce çıkmadan "bruce willis la o adam eheheh" dedim. komik mi? değil. ne ki bu şimdi! ancak arkadaşım "tabi olm bruce'dan daha iyi kimi bulacaklar güvenecekleri ve birkaç bin kişiye esprilerle kurşun yağdıracak" diyerek güldü.

    bu yüzden sonradan düşündüm 5 saniye kadar. bu seksenlerde çocuk olma geyiği, hollywood ve abd kültürel etkisi falan derken bruce willis öyle bir yer etmiş ki kafalarda; hakikaten kötü bir duruma düşsen, kötü derken dünyayı ele geçirmeye çalışan teröristler veya şehri bombalarla birbirine katacak manyaklar veya havaalanını işgal ederek uçakları düşürmekle tehdit eden sapıklar kötüsünden bahsediyorum, harbiden bruce abi'yi çağırmak gelir insanın aklına.

    fragmandan anladığımız işte terör örgütü bir şekilde abd başkanının yerine kendi adamını koymuş, dev silahla diğer devletleri sindirmiş, g.i. joe emmilerin kurumsal kimliğine ciddi zarar vermiş. 3-5 kişi kalmışlar durumu toplayacak. kimi çağırırsın destek olarak? bruce willis haliyle... ben olsam ben de onu çağırırdım... insanı bu durumdan kurtarsa kurtarsa bruce willis kurtarır...

    not:arnold ve slyvester da olabilir. fakat onları genelde alt rütbeden ölüm makineleri olarak dehşet saçmak üzere yollanırlar veya tek başlarına takılırlarken gidip kaçırılan eski ortaklarını veya araları bozuk zevcelerini kurtarmak üzere yağmur ormanlarını içinde birkaç bin çekik gözlüyle birlikte yakarlar. bir de onlarla oturup iki futbol geyiği yapamazsın ya da ne bileyim taksim'e falan akamazsın.
hesabın var mı? giriş yap