• gs 2000 yılında basit rakiplerle eşleşip(tek dişli rakip finaldeki arsenal’di) uefa kupası kazanırken forvetinde kim oynuyordu sorunsalı.
    belgeselde falan göremedim. yüreği olan varsa açıklasın ya da o sezonki forvetin forması ile sokaklarda gezsin ben hiçbir yerde posterde falan göremedim. forvetsiz mi kazandınız yahu kupayı? 4-6-0 taktiği ile falan ?
  • (bkz: emre belözoğlu) :)
  • basit rakipler de premier lig sampiyonluguna oynayan ve ertesi sene sampiyonlar ligi yari finalisti leeds united, kupanin eski sahibi dortmund, etolu ispanya ligi 4. su mallorca, italya ligi (o zaman premier ligden onde gelirdi) zirvrye oynayan bologna.

    forveti de hakan sukurdu sayin sikeci.

    sizin sevilla kahramani ugur boral misali.
  • (bkz: hakan şükür)

    fetocu olmasi büyük topçu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. bu adam ve ahalisi seni 2002 dünya kupasında 3. yaptı. bu adam ve arkadaşları bu ülkenin sahip olduğu tek avrupa kupasını getirdi. boş yapmayın amk.
  • her gün sportif başarı dışında hangi alanda gsye saldırabilirim diye kafayı yiyen bir taraftarın başlığı.
  • bütün video ve editlerden uğur boral ve bekir irtegün'ü çıkartan takım gelmiş hakan şükür'e laf ediyor. onu neden göstermiyormuşuz diyor. adamın emeği çok, kimse varlığını inkar etmiyor, sadece fetö ile bağlantısı çıkınca ekstra olarak gösterilmiyor, destek gibi algılanımasın diye. sen önce uğur boral ve bekir irtegün'ü neden sakladığınızı açıkla da sonra bize laf atarsın at kafası.
  • zirveye oynayan bologna'ya kadar gercekciligi vardi ne yalan soyleyim 99-00 11. 00-01 senesi 10. sirada bitirmis bologna…

    edit: entry sahibinarkadasa da soyledim, hem fenerli arkadaslar hem galatasaraylilr kizacak biliyorum ama

    “saka bi yana italya ligi 1. 2.si gelse onlari da yenerdi o kadro o ruzgar. bazen fanatiklikten o kismi gormuyoruz; asil fener, bjk vs o doneme laf etmesi 4sene boyu su anki buyukeksi gibi haluk ulusoy doneminde haksiz guclenmesi gs'nin. kazanilan haksiz sampiyonluklar haksiz kazanclara sevep oldu o da haksiz guclendirmeye

    ps: ex-sampiyonlar ligi sampiyonu cavuseku'nun steau bukres'i taraftari, her ne kadar su an esamesi okunmasada*
  • türk futbol tarihinin yetiştirmiş olduğu en iyi forvet olan hakan şükür'dü.

    kendisi 17/25 aralık yolsuzluk operasyonlarına kadar milli kahraman olarak görünüyordu. aynı zamanda akp'den milletvekiliydi. sonrasında diğer birçok fetöcünün yaptığı gibi fetöye cephe alıp akp'den yana saf tutmadı. bunu yapsa hala kahraman olarak devam edecekti, muhtemelen spor bakanı veya federasyon başkanı falandı.

    terör örgütünden yana kalmayı tercih etti.

    bu adamın siyasi tercihleri veya terör örgütü sempatizanı olması ayrı bir konu. hatta muhakkak ki su götürmez bir gerçek.

    fakat salt futbol anlamında bakarsak, kendisinden daha iyi bir forvet yetişmedi bu topraklarda.
  • dünya kupasında 3. olduğumuzda forvetimiz kimdi? sorusuyla cevapları aynı olan sorudur!

    edit: ilhan mansız diye mesaj atmayın. okuduğunuzu iyi anlayın. aptal durumuna düşmeyin! hakan şükür'ü falan savunduğumuz yok. dünya 3.lüğune sevinip galatasaray'a bu konuda bok atmaya çalışmak düpedüz sığlıktır! sığırlıktır!
  • ismini yazarsam terör ve teröristi övme suçundan tem ekipleri kapıma dayanır.
hesabın var mı? giriş yap