• fenerbahçe holiganı murat aşık'a göre galatasaray 2000 yılında kupa 3'ü yani bugünkü konferans ligini kazanmış.2000 yılında şampiyonlar ligi,kupa galipleri kupası,uefa kupası varmış galatasaray da bugün fenerbahçeyle intertoto diye dalga geçtikleri bugünkü adı konferans ligi olan kupayı kazanmış.
    biri bu gözü kör fanatiğe kupa galipleri kupasının 1998'de kalktığını 2000 yılında uefa kupası'nın kupa 2 olduğunu söylesin.onu da geçtim süper kupayı neden real madrid-galatasaray oynadı,nerde bu kupa galipleri kupası sahibi diye sormaz mı bir insan kendi kendine?
    o da çok iyi biliyor doğruları amaç ergenleri konsolide etmek.

    kaynak:https://twitter.com/…tatus/1710321850029347014?s=19
  • 2000-2001 şampiyonlar ligi sezonunda galatasaray ve arsenal çeyrek final, leeds yarı final oyna(6)dı ;) dönemin uefa kupasının seviyesi böyleydi. zaten 2.kupa olmasa realle süper kupa neden oynansın. ben size dedim de mi konfeksiyonu 2000 uefasıyla bir tutup kafa sikcekler diye...tu tu tu tuttturtmayız!
  • premier lig'i şampiyon manchester united'ın bir puan arkasında ikinci tamamlayan; overmars'lı, bergkamp'lı henry'li arsenal'ın kupa 3'te mücadele ettiğini öğrenmemizi sağlayan büyük resmi görmüş bir fenerbahçeli hedesi.
  • her meczubun lafını buraya taşıyacaksak işimiz var
  • galatasaray'ın o dönem uefa kupası dördüncü turunda oynadığı borussia dortmund iki yıl öncesinin uefa şampiyonlar ligi şampiyonudur.

    daha da yoruma gerek yok.

    not: galatasaraylı değilim.

    uyarı üzeri not: borussia dortmund'un söz konusu şampiyonluğu ile (28 mayıs 1997) galatasaray ile oynadığı söz konusu maç (2-9 mart 2000) arasında üç yıla yakın bir fark vardır. uyarı için suqwamish duwamis'e teşekkür ederim.
  • 2000 yılında sadece şampiyonlar ligi ve uefa kupası vardı herkesin favorisi henry li overmarslı adamslı bergkamp lı seamanlı viera lı arsenal di ama galatasaray için tek ihtimal kupaydı kupayı hagi nin atılması sonucu 10 kişi kalarak penaltılarla söke söke aldık süper kupayı da şampiyonlar ligi şampiyonu real madrid in elinden jardel in altın golüyle aldık bundan iyisini yapan şu ana kadar olmadı galatasaray manchester united ı old trafford da yenerek türkiye nin en büyük takımı olduğunu tekrar kanıtladı
  • imza:
    fenerbahçe sk yüksek divan kurulu üyesi
  • arkadaşlar oyuna gelmeyin. bu adamlar bence birileri onlara " ananı avradını karını kızını sütünü sümüğünü sülaleni teyzeni halanı amcanı yedi geçmişini geleceğini sikeyim" desin diye uğraşıyorlar. sonra tazminat peşinde koşuyorlar. inşallah kimse oyuna gelmez bunları söylemez.
    edit: ayrıca söyledikleri yalan ve yanlış. 1 yalan kupa galipleri kupası en son 98-99 sezonunda oynandı. ikincisi 3. kupa asıl kupa galipleri kupasıydı. uefa kupası o zaman 2. kupaydı. buda zaten cl şampiyonu real madridle süper kupa yapmasından anlaşılıyor. ama işte arkadaş troll veya dediğim şey için yapmıyorsa bu söylemleri. asıl işte orada çok büyük sıkıntı var.
  • biri de çıkıp o senenin kupa 1 şampiyonu real madrid, kupa 3 şampiyonu gs ise kupa 2 şampiyonu kim diye sorsaymış konu çözülürmüş aslında, neyse kendisi bir açıklama yapsın da bizi aydınlatsın.

    murat aşık söylesene o senenin kupa 2 şampiyonu kim?

    komik iddia.
  • siz de bu döneminkini bi kazanın da sonra bakarız hangi kupa daha büyük.
hesabın var mı? giriş yap