• türkiye'deki kolu, reishi mantarlı kahve başta olmak üzere diş macunu, sabun ve bazı temizlik ürünlerini çok-katlı satış yöntemiyle * * satmak üzere kurulu bir örgüt.

    bağlanın, bağlatın, kopun, uzaklaşın: http://www.ganoexcelturkiye.org/

    kahvesi güzel de sırf satın alabilmek için sisteme bulaşmamakta fayda var.
  • keriz silkeleme zinciri

    (bkz: doğal seleksiyon)
  • satışını yapan bir arkadaş ile tanıştım; yeni girdiği, henüz doğru dürüst kimse ile samimiyetinin bile olmadığı ortamda sürekli "abilerim, kardeşlerim sizi çok sevdim ve sizin iyiliğinizi istediğim için sizinde bunlara başlamanızı istiyorum"dan tutun, "şeker hastalığımı vs ilaçlarımı bu kahve ile bıraktığım"a. oradan çıkıp "alt tarafı organik sağlıklı bir kahve"ye ve "ayda 8000 lira kazanıyorum hah hah ha.." cümlelerini tekrar edip duruyor. alt tarafı organik bir kahve satışı için hilton da davetler vs. bana tekin gelmedi. * *
  • üst kat komşum 2 yıldır yapıyor kendi mesleğini bıraktı iyi kazanıyor geçen ay iyi bir bmw çekti altına her ay yurtdışı gezilerine gidiyor bu netvork marketing işi sonu nereye varır bilemiyorum
  • sağlık bakanlığı bu ürünleri incelemeli ki insanlarımız güvenle kullansın.
  • çevremizde sürekli birilerinin satış elamanı olarak çalıştığı saadet zinciri mantığı ile iş yapan firma. firmanın sitesinden aldığı sertifikalara baktığımda belgelerin çoğunun malezya, filipinler, kamboçya gibi devletlerden alındığı gözüküyor. ben şahsım adına hiç güvenemedim. bir tane uluslararası bir belgeye rastlamadım. 110 ülkeden fazla yerde satış yaptıklarını söylüyorlar ancak 110 ülkenin kaç tanesi bu takviye gıdaya belgeyi verdi bilmiyorum. bu firma hakkında bilgi sahibi olan var ise beni bilgilendirebilirse ona göre bu entryi düzelteceğim. tuzaksa da insanları uyaralım kimse mağdur olmasın. saçma sapan şeyleri vücutlarınıza sokmayın.

    edit : ilaç kelimesi takviye edici gıda olarak değiştirilmiştir çünkü ilaç değil.
  • başıma bir iş gelmeyecekse sabunlarını beğendiğim firma. akrabamın ısrarları sonucu yıllar önce üye yapıldım. sistem bildiğiniz saadet zincirinin ürünlüsü. içine giren kitle çoğunlukla çok eğitimsiz ve paraya ihtiyaç duyan insanlar. benim gibi tiplerde sistem için uğraşmıyorlar. ürünü beğenirsek belki almaya devam ediyoruz. o yüzden üye olmanız için tutturuyorlar. sistem kim kimi tutarsa mantığında. bu tarz seylere para yatırmaktansa gidin, altın, dolar hisse alın daha karlı olursunuz. ya da elle tutulur ürünler alıp online satın. ticaret böyle bişey değil çünkü.
  • diş macunu ile insanı öldüren firma, paraben de neyin nesi! peki ya sulfate?
    insanı zehirleyerek zengin olan insanlara hakkımı helal etmiyorum. bu da buraya tescil olsun.
    organik ve sağlıklı hatta dürüst yaşam için bana gelin. ben de yalan dolan yok. gerçekler var.
  • satıcılarında acayip bir öz güven olan ürünlerdir. geçen sevdiğim biri, ki satış yaptığını biliyorum, pandemi geçiren herkesin farketmeksizin ileride sağlık sorunları ile boğuşacağını söyledi. gano excel kullananlar hariç olacakmış. peh, ne demeli bunlara bilemiyorum. kendilerine satış eğitimlerinde bunları mı öğretiyorlar? pes doğrusu!
  • bunları satanlar kadar vizyonsuz vasıfsız eleman görmedim. gidin belediyede işçi olun sokakları temizleyin daha iyi.
hesabın var mı? giriş yap