• bir nevi mahşerin dört atlısının yeni versiyonu, eskileri emekliye ayrılınca genç olanlar geçmiştir yerlerine. ancak atları yok bunların, planörleri var. planörle sağa sola inip öyle görüyorlar işlerini.

    '(bkz: #17034251)
  • "taksim’de “hepiniz ermenisiniz, hepiniz piçsiniz” pankartlarının açıldığı hocalı mitingini kendilerine ‘genç atsızlar’ diyen ve facebook üzerinden organize olan bir milliyetçi grubun sabote ettiği ortaya çıktı. genç atsızlar’ın miting sırasında bdp il başkanlığı’nı, agos gazetesini, fransız konsolosluğu’nu basacağı ve islam işbirliği teşkilatı genel sekreteri ekmeleddin ihsanoğlu’na saldırmayı planladıkları belirtildi.

    kendilerini ‘genç atsızlar’ diye isimlendiren grup, arap baharı’nı gerçekleştiren gruplar gibi internetten, facebook üzerinden organize oluyor. grup şehit cenazelerinden sonra sempatizan topladı ve eylemlere başladı. grubun ‘en milliyetçi’ destekçileri bursa’da. hocalı mitinginde de bursa’dan gelen ‘genç atsızlar’ provokasyon yapacaktı. bunun istihbaratını alan polis, grubu durdurarak 36 erkek ve beş kadını gözaltına aldı.

    istanbul ve ankara genç atsızlar grubu ise mitingde şiddet içeren eylem yapmadı ama açtıkları pankartlarla mitinge katılan yaklaşık 30 bin kişiyi yönlendirmeye çalıştı. grup, “hepiniz ermenisiniz, hepiniz piçsiniz”, “ermeniden boşalacaq o zeherli qanın yerini dolduracaq temiz qan, anadolu türkünün azerbaycan’la quracağı asil damarında mövcuddur “şeklinde nefret içeren pankartlar taşıdı. "

    http://www.radikal.com.tr/…id=1080229&categoryid=77
  • hah bir siz eksiktiniz, şimdi tam olduk denilebilecek grup.
    milliyetçilik bir nevrotik hastalık, ama ırkçılık hepten gerçeklikten kopuş, adeta şizofreni.

    http://www.cnnturk.com/…e.etmis/651125.0/index.html
    iyi de ablacım sen bildiğin slavsın be.

    edit: http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazarno=1020 soldan gelen eleştirileri ard niyetli saldırı sayıp savunmaya geçen değerli ve zeki "milliyetçi " yazar kardeşler. buyurun sağdan bakınca da çirkin. ve evet muhtemelen gatö olacak. elbette kendisi özgün bir terör örgütü olamayacaktır, ancak maşa olur bunlardan. maşayı tutan el de kim bilir hangi nefret ettiğiniz dış güç çıkar.
    ...
    yazı, mitinge gelirken kırtasiyeciye uğrayıp da bir tabaka karton ve bir mumlu kalem alınarak ayaküstü karalanmış bir döviz değildi; matbaa baskısıydı, yani birileri tarafından tasarlanmış, matbaada kalıbı yaptırılmış, çoğaltılmıştı; yani anlık bir sinir nöbeti veya galeyanın değil "taammüd" eseriydi; bilerek, isteyerek, hatta kışkırtma kasdı ile hazırlanmıştı. çirkindi, kışkırtıcıydı, yüz kızartıcıydı. ayıbın ta kendisi, küfürün en galîziydi.
    bir zulmü kınarken âniden zâlim pozisyona geçebilmek az görülür hünerlerden değildir; zekâ işidir, daha doğrusu kışkırtıcı zekânın, tertibin eseridir demek lâzım. hiç şüphesiz "kendini bilmeyen birkaç kişilik sorumsuz bir grubun" eseriydi ama böyle terbiyesizliklerden illallah artık; lekesi hepimizin yüzünde kalıyor.
    hocalı katliamını kınama bahanesinin ardına saklanarak bütün ermenilere yönelik bir nefret kampanyası kotarılmaya çalışıldığı âşikâre belli oluyor. 18-20 yaşlarındaki gençleri, farkına bile varmaksızın fena halde ırkçı, hatta faşist çizgiye çekiveren bu tür gösteriler, hükümet ve güvenlik güçleri tarafından dikkatle izlenmeli, kovuşturulmalıdır. bu sloganlar, bu pankartlar ve gösteriler belânın haberini hissettiriyor uzaktan; netâmeli işâretler bunlar, uyanık olunmalı.
    ...
    testi kırılmadan hükümeti uyanık bulunmaya davet ediyorum; allah saklasın, ikinci bir dink vakasının insânî ve politik ağırlığını hiçbir hükümet kaldıramaz.
    ...

    milliyetçilik hastalık diyor ve ısrar ediyorum, ve sanırım görme yeteneklerini de zayıflatıyor, bu kadar açık iken birilerinin kikir kikir sırıtarak sizi kullanmasına nasıl bu kadar kolay kanıyorsunuz.
  • bence hemen terör örgütü listesine alınmalı ve artık gatö olarak anılmalı.

    organizasyon platformu facebook olduğundan mensuplarını tespit etmek de çok kolay olur. facebook'tan eğer kontrol edilirse bu gruba (veya grup değil de sayfa olarak mı açılmıştır, ne zıkkımdır, ona işte) üye olanları (veya sayfaysa onu beğenenleri) hemen bulabiliriz. ardından, bu üyeler törörörgütüne üye olmaktan başka, mesela sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan beyefendi hakkında olumsuz şeyler söylemek gibi daha elim suçlar da işlemişler mi, ona bakarız. aralarında güzel kızlar varsa, çünkü ben biliyorum yabancı filmlerden, ırkçı hatunlar çok ateşli oluyor, onlara "slm nbr, cnm çok skıldı msj atmak istdm, tanışalımmı?" diye mesaj atarız. alayı sapsa bu adımı geçebiliriz. sonra hepsini toplar mahkemeye sevk ederiz. gerisi zaten bağımsız yargının işi. istediğimiz kararı verdiği sürece yargıya müdahale edecek değiliz.

    bilmiyorum yani, ben böyle düşündüm. ama tabii doğrusunu büyüklerimiz bilir. büyüklerimiz çok tatlı <3
  • adından ekseriyetle; hepsi at hırsızından farsızdır...
  • bi dakka bi dakka, bi espri geldi aklıma hemen yapıp gidicem. şimdi bunlar genç atsızlar ya... at+sız diyor yani. e, olum, atınız nerde lan sizin? ehehe.

    bi de şey var. türkçü > tüpçü. eheuhe. bir de yoğurtçuların yoğurt yapmamasıyla mı ilgiliydi, yoğurt mu ekşimiş, bişey olmuş ama. onu tam ezberleyemedim. ama komikti o da.

    hadi çok güldük, dağılalım arkadaşlar.

    yani hepimiz cem yılmaz'ı izlemiş adamlarız. espri nedir, ne değildir, öğrenmiş olmamız lazım. bu ne müdür ya?
  • yani kurmaca olduğu, paravan olduğu nasıl belli, nasıl aşikar anlatamam.
  • ırkçılığın dibine vuran bir grup genç.
  • tehlikeli insanlardır,ancak karakterlidirler.
    yani pragmatizmdir, orta yol dur, fraksiyondur bu arkadaşlarda hiçbiri görülmez.
    favourite drink: kımız on the rocks.
hesabın var mı? giriş yap