• konu kira mı, ayakkabılık mı anlamadığım ama biraz daha makul hareket etmesi gerekirken yine kafasının dikine ben yapıyorsam olur tavrıyla yaklaşan yeni bir ev sahibi
  • ayakkabıları satsa bir ev alır rahat.
  • kiracı hatalı. konu belli ki kirayla ilgili değil, merdiven boşluğuna koyulan ayakkabılarla ilgili. neredeyse bir ayakkabı reyonunu dolduracak kadar ayakkabı var merdivende.. belli ki ev sahibi daha önce defalarca uyarmış ama merdivene ayakkabı koymaya devam etmişler. ki merdiven de daralıyor haliyle..

    kiracının üslubu da hiç doğru değil. evsahibine "deli karı" diye hakaret ederken, evsahibi ise evin içini gösterip ayakkabıları kastederek "buraya koy yavrum" diyor.

    köydeki gibi ayakkabı falan dışarda kalsın diyorsanız apartmanda oturmayacaksınız, köye döneceksiniz.
  • üzüldüm be oğlum.
    tanım : tanım yok kardeşim. boktan bir şey işte...

    edit : "kızın ağladığını görüp yelkenleri suya indirmeyin" diye yazan arkadaşa ithafen ; kiracıya da üzüldüm, ev sahibine de üzüldüm. böyle bir şey olamaz mı? kiracının "deli karı" demesi de, ayakkabıları ile yolu kapatması da, ev sahibinin şiddete başvurması da üzücü. insan olmak bunu gerektirir. boktan bir olay diye bundan dolayı söyledim. her şeyi paragraf paragraf açıklayalım mı?
  • ayakkabılarınızı evin içine alın.
    kimse sizin kokuşmuş ayakkabilarinizi gormek zorunda değil .
  • ev sahibinin haklı olduğu tartışma sen apartmanın ortak kullanım alanına ayakkabılık yaptırıyorsan apartman sakinlerinin onayını alman lazım şayet onay vermiyorlarsa diretemezsin. kız için yahut teyze için ağır yorum yapmaya gerek yok insanlık hali basit bir tartışma.
  • haklı gibi duran ama garip ve soğuk hareketleriyle de itici duran ev sahibidir. bence kız ağlıyor diye olayı anlamadan yorum yapmayalım. videonun sonunda yaklaşıp "ayakkabıları içeri al yavrum" diyor ev sahibi. allah aşkına apartmanda hoş bir görüntü mü bu? allah bilir kaç kere uyardı. resmen ayakkabılık yaptırmış. apartmanın belli kuralları vardır. kimse kimsenin ayak kokusunu çekmek zorunda değil. kadın, "içeride boş yer var bak al oraya" diyor. o da alsın. bu kadar basit. boşu boşuna triplere girip ağlamış.
  • bok kokulu ayakkıbılarını kapının önüne koyan ve ağlayan bir insan içeriyor video.

    köyünden gelmiş üniversite okumaya köyüne geri dön acilen senin bok kokunu bütün apartman koklamak zorunda değil.
  • ayakkabilar niye disarida.

    ilk once ev sahibi eve girip ayakkabiligi kirmis sandim ama disaridaymis, kirmasi tabiki saldirgan bir tavir hos degil ama orada ayakkibilik olmayacagini kiracinin bilmesi lazim.
  • iyi yapmış teyzem.

    kız orayı köy evi sanmış ellaaam. apartman la ora. ne öyle salı pazarı gibi?
hesabın var mı? giriş yap