• sim kilitli iphone marka cihazları kullanılır hale getirmeye yarayan gevey satıcısı firma.

    piyasada neredeyse tekel durumdalar ve malesef bunun farkında olduklarından çok problemli müşteri hizmetlerine sahiptir. örneğin destek almak istiyorsunuz ve destek alamadığınız için hizmetten de memnun değilseniz, öncelikle facebook üzerinden değerlendirme yapmanızı istiyorlar. değerlendirme olumsuz ise olumluya çevirmenizi, aksi halde yardımcı olmayacaklarını iletiyorlar. e memnun değilim ama deme gibi bir lüksünüz yok, yardımcı olmazlarsa telefonunuz işlevsiz kalacak ve başka yöntemle çözme gibi bir şansınız yok.
    böyle garip bir sistemleri var. önce olumlu yorum olan ekran görüntüsü.*

    eğer desteğe ihtiyacınız olmazsa, gayet sorunsuz kullanabilirsiniz cihazınızı.
  • tanim: sim kilidi acmayi “vaad eden” firma.
    dunyanin en kotu firmasi.calisma garantisi verdikleri urun calismayinca sizi musteri numarasindan engellerler ulasamazsiniz. destek hattindan engellerler yazamazsiniz elinizde calismayan bir geveyle kalirsiniz. telefonunuzu sim kilitli kullanin yine de bunlara bulasmayin. bu baslik silinince yine girecegim hic merak etmesinler
    urunu geri yollamamiza ragmen paramizi iade etmediler

    edit: 7 ayin sonunda tuketici haklari mahkemesine vererek iade ettigim urunun parasini hala alamadim. mahkemeden lehime karar cikti, bekliyorum.

    edit: firmaya ulastik, lehimize karar cikti niye hala odemiyorsunuz diye sordugumuzda icraya verebilirsiniz cevabini aldik. gercekten muazzam. bulasmayin, tekrar soyluyorum.

    edit: 2023 mayis ayi. ıcrayi baslatali 1 yil oldu hala paramizi alamadik. muhtemelen bunlarin turkiyede bir varligi yok ondan by kadar rahat icraya verin dediler. paramiza cokuslerinin 3. yili kutlu olsun. bulasmayin demis miydim?
  • --- spoiler ---

    reklamlar bitti

    --- spoiler ---
  • bir dedikoduya göre sattıkları yazılımla kişisel bilgileri cukkalıyorlarmış. yani çipe gömdükleri bir numara ile telefonunuza bağlanarak, tüm bilgilerinize erişim sağlıyorlar. bu konudaki dedikodu üzerine biraz bakınca; ben de telefonumda benzer sızıntılar olduğundan şüphelendim. iş yoğunluğunu atlatır atlatmaz bilişim şubeye gidip gerekli şikayetleri yapacağım.
  • dolandırıcı, bulaşmayın.
  • sopayı vurdukça geveeey geveey diye inletilecesilerin illegal işi. daha önce de söyledim, o aletleri kişisel bilgilere erişmek için kullandıklarına ilişkin süphelerim var. cimere yazdım. polis aradı. üşengeçlik, yoğunluk falan kaynadı arada ama hala aklımda.
hesabın var mı? giriş yap