• başlık başıma kaldı. daha açılmamış başlıkların olması beni şaşırttı. yoksa ben m bulamadım, bilemedim.

    neyse efendim. şimdi sahibinden.com' da araba bakarken, dış donanım seçeneklerinden sunroof seçeneğini seçip arama yaptığımda piyasada ne kadar gereksiz araba varsa karşıma çıkmakta. adamlar arabalarına bakmadan ne var ne yok giydirmişler. kibrit kutusu şahin doğanlara bile adamlar işaretlemişler. site yetkililerinin bu işe el atması gerek. acayip gıcık olmaktayım.
  • insanların çoğunluğu böyle mi bilemem ama ben şahsen şuna çok gıcık oluyorum: henüz tek taraftan atılan mesaj varsa (yani karşı taraf henüz cevap atmadıysa) karşı tarafın cevap verme süresi çok uzun sürüyor. çevremde de arkadaşların telefonlarına bakıyorum. telefonlarında bir sürü bildirim biriktiği ve sık sık telefonlarına baktıkları halde karşı tarafa geri dönüş yapmıyorlar. neyi bekliyorlar, anlamıyorum. ayrıca zaten whatsapp gibi mesajlaşma programlarının türü instant messaging değil mi? gıcık olduğum bir diğeri de, instagram'da veyahut facebook'da takip isteği mi geldi? görseler bile bekletiyorlar. basbayağı karı gibi naza çekiyorlar sanki.
  • bir şeyleri kaybediyor olmama gıcık oluyorum.
    cuzdan, kimlik, para, kredi karti, anahtar, telefon, zaman!
  • hemcinsim tarafından süzülmek, göz hapsine alınmak. bildiğin bakışlarıyla taciz ediyorlar, yakaladığımda da hemen kaypakça gözlerini kaçırmaları da ayrı bir olay. hayır yani absürt bir durumum da yok yani, illa azar yiyecekler.
  • kurban bayramı vesılesıyle, bınlerce hayvanın sokak ortalarında vahsice kesılmesı, telef edılmesı. bunu dini 1 ritüelin parcası olmasına dayandırarak, eylemleri mesrulastırmaya calısmak.
  • (bkz: sim)
    kart olanından değil, özellikle düğün derneklerde kızların boca ettiği lanet parıltılı toz olanından.. tene bulaştı mı çıkmaz bu meret, silmek için kıvılcım çıkarırsın ama nafile. önce nefret, sonra küfür edersin. hayatına onunla beraber yaşamaya devam edersin falan.* dökmeyin şu amkduğumun şeyini, bi zahmet parlamayıverin.
  • (bkz: el şakası)
  • tazyiksiz dus, o suyla gur olan saclarda sampuanin durulanmak yerine kopurmesi, daha da kopurmesi...

    sinirden dus altinda ziplamisligim vardir.
  • yemek yerken ağız şapırdatan insanlara gıcığım.yırmıh atasım geliyor
  • bu ara en çok kendime gıcık oluyorum, sonra bir türlü ısınmayan havalara, sürekli öksürük krizlerine girmeme ve ve hala seni özlüyor yolunu gözlüyor olmama çok gıcık oluyorum. ..
    ayyyy ne gıcık bir insanım ben :(
hesabın var mı? giriş yap