• aramaya inandım, bulamadım.

    yine bir hayvana kötü muamele, yine kötülük dolu bir olay.

    köpek baygın mıydı, hasta mıydı yoksa açlıktan, hastalıktan veya soğuktan çoktan ölmüş müydü, bunu söylemek zor. bildiğim tek bir şey var, bunu yapan yaratık kalbi kötülükten kararmış bir bok çuvalından fazlası değildir.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…i_yayina_takildi.html

    olayın videosu:

    https://twitter.com/…aber/status/955311494408888321

    aldığı nefesi hak etmeyen yaratık. başlıkta insan dediğime bakmayın. bu yaratıklar insan değil. eğitilemezler, topluma kazandırılamazlar. kalbi bu kadar kötü bir canlıdan kimseye hayır gelmez. bunun yetiştirdiği insandan da kimseye hayır gelmez.

    battı mı lan orada yatan, belki hayata tutunmaya çalışan o varlık sana, bok çuvalı seni!

    sabah sabah delirdim yine. bi' bitmediler ağzına sıçtıklarım, bi' bitemediler!
  • biz ne ara kötü bir millet olduk? yoksa zaten hep kötüydük de, sosyal medya ve teknoloji bu günkü kadar gelişmiş olmadığı için mi öyle sanıyoruz?
  • mezkur civardaki güvenlik kameralarıyla kimliği tespit edilebilecek olan adamdır. ama yakalansa dahi basit bir idari para cezasıyla yırtar. çünkü hayvanlara karşı kötü muamelede bulunan insanlara ceza kanununa göre değil kabahatler kanununa göre işlem yapılıyor.

    tahminim şu ki; video çekilmeden önce bir araç köpeğe çarpıp köpeği yolun kenarına attı. videoyu çeken kadının ilk tepkilerinden bunu anlıyoruz. köpek yol kenarında can çekişiyordu. bu dayı da can çekişir halde köpeği gördü. veterineri veya belediyeyi aramak yerine köpek can çekişmesin, tamamen ölsün diye yola attı. aklı sıra iyilik yapmış oldu. oysa kazaya bile sebebiyet verebilirdi. senin ben o kafana sokiyim dayı.

    aynı durumda yol kenarında yaralı bir insan görsen yine yola mı atarsın?
  • orospu çocuğudur. dili olmayan bir canlıya yazık değilmi lan sikik. bir tane insan evladı yokmu bu piçi döve döve otoyola atacak
  • video çeken kardeşin, video çekmeye harcayacağı zamanda müdahale etse hala hayatta olacak köpeğin videosu. yola atan kadar suçlu müdür videoyu çeken? bence suçludur.
  • sabahı, günü, haftayı berbat eden bir yaratık barındıran video. amın feryadı, ne yaptı sana o güzel hayvan. sonra siktir olup evine gidip çok güzel bir şey yaptığını toplumu bir pislikten kurtardığını falan düşünmüştür.
  • video çekip "ayyy öldü mü, ezildi mi, inanmıyoruuummm" diye vakit kaybetmek yerine müdahale edilseydi belki de şuan o köpek yaşayacaktı. ihtimal çok az bile olsa denenmeliydi.

    tanım: nasıl insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz dedirten olay.
  • insanlıktan çıkmış demeyelim, bunu yapan biri ilk nefesinden itibaren hiç insan olmamıştır.
  • o şerefsiz köpeği yolun ortasına attığında zaten köpek ölü yada baygın. videonun öncesi de araştırılmalı!

    köpek ölmüş bile olsa yapılan o.çocukluğunun bir tanımını bulamıyorum. böyle artıklar ile aynı havayı soluyup belki aynı masada yemek yiyoruz. tez zamanda belalarını bulup gebermeleri dileğiyle...

    edit: bir duyuma göre köpeği önce üst geçitten aşağı atmış. sonrasında ise videoda gördüğünüz gibi otoyola atmış. kendisinin de benzer şekilde ölmesini tüm kalbimle diliyorum.
  • böyle şeyleri izleyince insanlara karşı az da olsa kalan inancım, güvenim tamamen kayboluyor.
    şunu hangi hayvan bir insana yapar?
    zevk için insan öldüren hayvan hiç görmedim.
hesabın var mı? giriş yap