• iç giyim ürünleri satan bir e-ticaret sitesi.

    http://www.giycem.com/

    yalnız adamlar 75 tl ve üzerine ücretsiz kargo sunuyor ve ürün iadesine imkan veriyorlar. pis işler dönebilir burada adamım. başkasının giyip beğenmediği donu sana gönderebilirler mesela ığğğy.

    quaid'den gelen mesaj üzerine edit: alt grup ürünlerde iade olmuyormuş. neyse dondan kurtarmışlar en azından.
  • 2014 için etohum'un 15 girişiminden biri seçildi.

    http://2014.etohum.com/giycem
  • kategorilendirme hataları var. siyah diyorum beyaz ürünleri de gösteriyor, ana sayfadan seçtiğim türü göstermiyor, taramaya baştan başlıyor.
  • etohum'da seçilme sebebi kurucularının etohum'un sahipleriyle kanka olmalarıdır. yoksa bildiğin e-ticaret sitesi işte.
  • uyduruk fanila siparişini bile doğru gönderemeyen, hem teslimatta hem iadede kargo ücreti alan, iade süreçleri sıkıntılı e-ticaret sitesi. müşteri hizmetleri iyi ama hakkını yemeyeyim.

    ben denedim, 4 hafta sonunda altı ürünün ikisi yanlış gelmişken pes ettim. siz denemeyin.
  • buradaki yorumları okumadan alışveriş yapma cesareti gösterdiğim site. bakalım ne olacak. yakında buraya ağlayabilirim.

    edit:
    piyasada tanesi 44 tl olan ürünü 31 tl'ye aldım. ertesi gün, orijinal kutusunda, istediğim renk ve bedende geldi. ben sorun yaşamadım.
  • ben de yorumları okumadan sipariş verenlerdenim.

    aynı model üç sütyen sipariş ettim, ikisi siyah biri ekru. ekru sütyen yerine beyaz göndermişler, o da bildiğin lekeli geldi. siyah sütyenlerin ikisinin de askısı yok. bu üç sütyeni alıp tek bir sütyen kutusuna tıkmışlar. kutu da beyaz renk kutusu, siyahları alıp aynı kutuya koyarken askılarını es geçmişler herhalde.

    çağrı merkezlerine asla ama asla ulaşamıyorsunuz. nedense hep müşteri var görüşen, 7-8 dakika sonra aradığınız dahiliye ulaşılamadı diyip başa sarıyor. destek için mail atıyorsunuz, orada bile "sıraya alındınız" diye cevap geliyor.

    aynı ürünleri benzer fiyatlara satan tonla site arasından bunu seçtiğim için tebrik ediyorum kendimi. üç parça şey için rezillik.

    asla tavsiye etmediğim, iç çamaşırı vesaire satan site.
  • internal server error 500 hatası veren sitedir. sanki cortlamış. hesaplı siteydi. yazık olmuş.
  • siparişinizi 15 gündür kargolamayan, telefonlara ve maillere günlerdir cevap vermeyen dolandırıcı bir sitedir.

    param yandı ama siz ve sizin gibi firmaları teker teker tüketici mahkemesine şikayet edeceğim.
  • yukarıdaki yazarla aynı durumdayım. buraya bakmadan sipariş verdim. yarısı geldi yarısı yok. müşteri hizmetlerine ulaşım veya maile cevap da yok. araştırmadan yaptığım her siparişim elimde patlıyor. bilindik büyük e-ticaret siteleri dışında, ucuz diye böyle yerlerden alışveriş yapmayın.
hesabın var mı? giriş yap