• az önce playstation portable için duyurulmuş, günü bayram etmiş oyun.
  • yakın zaman önce artık adam gibi oyun çıkmaması nedeniyle psp' mi satmış olduğum için bana "hay amınıskym" dedirtmiş oyundur.
  • yapımcısı god of war chains of olympus'u da yapan ready at dawn (bkz: daxter), dolayısıyla mükemmel olması garanti gibi. chains of olympus'a göre %25 daha uzun, yeni silahlar ve büyüler şimdilik duyurulanlar. psp'den ne kadar verim alınabiliyorsa alacaklarını da eklemişler. ayrıca god of war 1 ile 2 arasında geçiyormuş.
  • psp sahibi olanlar bilirler, taşınabilir oyun konsolları genelde cabrio otomobil gibidir. satın aldığınız ilk günlerde asla yanınızdan ayırmazsınız, sonra yavaş yavaş sıkılır, kolay kolay yerinden çıkartmazsınız.

    şunu demeye getiriyorum, bir cabrio sahibi için güneşli bir pazar günü ne demekse, bir psp sahibi için de yeni çıkan god of war oyunu o demektir.

    ...

    oyunu yine ready at dawn hazırlıyor. bir önceki oyuna göre (psp için bir önceki oyun god of war chains of olympus oluyor) oldukça benzer (hatta aynı) bir oynanabilirliğe sahip olacak oyun ilkine göre 25% daha uzun olacakmış. yani ilkini 6 saatte bitirmiştik, bunu 7,5 saatte bitiririz.

    ...

    özetle, gelecekte bir yerde bizi bekleyen süper bir 7,5 saat bu oyun.

    keşke assert h karşim burda olaydı da bu oyuna ilişkin bir iki kelam edeydi.*
  • konu olarak, god of war oyununun 1 ve 2 numaralı serileri arasında geçen; fakat bunların oyunculara yansıtılmamış olan bölümlerini ve olaylarını içeriyor.

    kratos'un, ares'i devirmesiyle sonuçlanan birinci oyunun* sonundaki olaylar aydınlanacak.

    ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
  • e3 2010 trailer:

    http://www.youtube.com/watch?v=otr5qlxmb5o

    -trailercı geldi haanım!
  • amerika'da 2 kasımda raflarda olacakmış. şu andan itibaren ön sipariş verenler, oyunun çıkış tarihinde yayınlacak olan ve ps3 ve psp temaları, avatarlar, oyun müzikleri, oyunda kullanılabilecek bir lejyoner kıyafeti ve oyun yönetmenlerinin gow serisi için bık bık ettikleri bir video içerek olan yüklenebilir içerik paketini edinme hakkı kazanacaklarmış. ayrıca sony bu oyunun yanında chains of olympus için yükleme kartı, bir umd içinde kick-ass'i ve 2 gb hafıza kartı içerecek olan kırmızı-siyah renkli psp-3000 paketi hazırlıyormuş.

    http://www.shacknews.com/onearticle.x/64974

    -kim söylemiş beni, süheyla'ya vurulmuşum diye?
  • god of war 3 oynamak için ps3 almış olan benim gibi birine, psp aldırması kuvvetle muhtemel olan oyun. zaten chains of olympus'u oynayamadığım için kuduruyodum.
  • psp'nin teknik donanımını sonuna kadar kullanacak bir oyun. bayanlar baylar sonbahar olmasına rağmen dışarıda hava aşırı soğuk olabilir; ama oyun dünyası her daim sıcaktır. bugün itibariyle oyunun videosu yayımlanmış durumda.

    http://blog.us.playstation.com/…legionnaire-kratos/
hesabın var mı? giriş yap