• 24 temmuz'dan itibaren google adwords'un yeni ismi olacak.

    https://support.google.com/adwords/answer/9028765
  • resmen kendisini görmeye başladığımız google adwords'un yeni adı. logosu çok tatlı ama yeni arayüze alışamadım. şuan yönettiğim 27 google ads projesi var, hala projelerin en az yarısında eski arayüzü kullanıyorum. bir türlü alışamadık şu kara arayüze. eski arayüzü tamamen kaldırdıklarında mecburen alışacağız sanırım.
  • google adwords’un yeni adı.

    hadi hayırlı olsun google ads
  • google adwords'ün yeni adıdır.

    isimle birlikte ads paneline de yenilikler gelmiştir. reklam metinlerine artık 3. başlık ve 2. açıklama metni yazılabiliyor. eski ve yeni paneli de kullanabilen bir uzman olarak; bazı özelliklere eski panelden, bazı özelliklere de yeni panelden ulaşılabildiğini belirteyim.
  • temmuz 2018'den itibaren google adwords'ün yeni adıdır. bir süredir bu sektörde çalışan birisi olarak soruları olan arkadaşların bir tık uzağındayım. elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
  • google'ın her gün yeni bir şeyler eklediği, her gün daha da içimize giren algoritmasını sürekli daha zeki bir hale getirdikleri reklam sistemi.

    ancak boku çıktı bence. özellikle remarketing olayının. kusucaz artık. kendim de reklam giriyor olmama rağmen reklamları görmekten içim sıkıldı.

    bence biraz elemeli her önüne gelen her çeşit reklam girememeli mesela.
  • google adwords'ün adının ve tasarımının değişmiş hali. kullanım olarak zorlayan bir geçiş olmadı. anahtar kelime planlayıcısı ile reklam verirken parlak fikirler çıkabiliyor.
  • (bkz: google lads)
  • türkiye'deki çalışanlarının aşırı kaba ve birçok yanlış bilgi verdiği üstelik gereksiz fazla bütçeyle dolandırmaya çalışan fakat irlanda'daki türkçe desteğin çok yardımsever olduğu adwords'ün yeni adı.

    live chat koymuşlar. "you are number 1 in the queue." yazıyor. herhangi bi sorun için bekliyorsun en az 1 saat. sonra bağlandığında operatör en ufak bir yardım etmeden bizi xxx numaradan arayın yazan otomatik mesajı göndererek suratına chati kapatıyor. mide bulandırıcı bir destek.

    --- spoiler ---

    rezil google ads

    merhaba değerli ads kullanıcımız reklamlarınızdaki problemle alakalı bize ulaşmış olmanıza memnun olduk. bize bildirmiş olduğunuz bu müşteri kimlik numarasıyla ilgili reklamlarınıza destek olmak için gerekli olan google destek ekibimizin iletişim numarasını gönderiyorum. pazartesi - cuma günleri 11:00-19:00 saatleri arasında çalışan 00800-4488-25333 numaralı destek hattını lütfen arayınız. google reklam hesap uzmanı
    --- spoiler ---

    sonra da anket linki gönderiyor utanmadan. nah sana 1 yıldız!
hesabın var mı? giriş yap