• eylem dersen galatasaray lisesi önünde olur. beşiktaş , çarşı ile siyasete girdi. fenerbahçe'de altta kalır mı. o da şike nedeniyle gündemde. bu üç takımda sadece spor ile anılmalıydı. ne zaman sadece spor ile anılır, o zaman bu ülke düze çıkar.
  • spor ve siyasetin hayatın bir parçası olduğunu ve zorla birbirinden ayrılamayacağını bilmeyen gerizekalılara batan durum. izinsiz gösteri diye suç icat eden, her protestoda insanların üzerine toma, biber gazı ve plastik mermilerle saldıran üniformalı köpeklerini salan piçler tarafından yönetilen ülkelerdeki koyun kitleler, adam gibi tepki göstermek yerine çobanlarından aldıkları emirle bir yerleri ezme niyetindeyse bu beni bağlamaz.

    insanların farklı konularda sahip oldukları fikirleri ve bu fikirlerden meydana gelen kişilikleri vardır. stada girerken kişiliklerini çıkarmaları mümkün olmadığından, yeri geldiğinde tribünden de siyasi mesajlar vermelerinden doğal bir şey olamaz; özellikle de bu insanlar sokaklarda eylem yapmalarına izin verilmeyen faşist bir ülkede yaşıyorlarsa..
hesabın var mı? giriş yap