gülüşü antidepresan etkisi yaratan ingiliz kız
-
başlığa söven arkadaşları gördüm de, buna üzüldüyseniz sol frame'e çok bakmıyorsunuz sanırım. bunlardan onlarcası var ve gündemi işgal ediyor.
-
(bkz: askerden gelip başlık açmak)
-
pişmiş kelle gibi gülen liverpoollu kızın videosu olacağından emindim. şaşırmadım.
-
kızın ağız ve dudak yapısı doğal joker karakteri gibi. azcık kalın hatlı ruj sürse tamam.
-
bir ava dalush değildir.
-
c2 seviyesinde ingilizce bilmediğimden konuştuklarından tek bir kelime bile anlamadığım kızın videosudur. c1'den öteye gidemedik ama onun da zamanı gelecek. çok garip bir aksanı var kızın, ulan bazı hintliler bile daha düzgün konuşuyorlar.
amerikalı herhangi birisini (zenci bile olsa) rahat bir şekilde anlayabilirken bu dilin anavatanında yaşayan insanların konuştuklarını anlamakta çok zorluk çekiyorum. ingilizce konusunda minimal seviyede olan özgüvenimi bile kırıyorlar.
edit: kendileri bile bazen aynı sorundan muzdarip oluyorlar. -
tanrının meryem uzerli'yi yaratmadan önce oluşturduğu prototipe benzeyen hanımefendinin meryem hanım ile ülkemizde meşhur olan tükenmişlik sendromu nun panzehiri olduğunu sanıyorum...
adet-ül sözlük: güledur kadın... -
eski zamanlarda bu kızın başlığı açılmıştı. mağara dağcılığına ne deniyordu unuttum şimdi. tersine boyle.
-
(bkz: prozac buna guldu)
-
kız, ezhel'in kadin versiyonu.