• bir cüneyt özdemir davranışıdır. sırf günaydın demedi diye 12 yıllık bir çalışanını işten çıkarmış. bende şu an gıcık olduğumdan 4 senelik cüneyt özdemir youtube aboneliğimi sonlandırıyorum. sana ve egona hoşçakal cücü. cidden yanlış tanımışım seni.

    dakika 22:00'dan itibaren açıklamasını izleyebilirsiniz.

    malesef kendi videosu olduğu için kendi linkini paylaşmak zorundayım.

    ilgili link

    edit:
    arkadaşlar çalışan 12 yıllık bir çalışan.

    bu olay öyle uzun süreli bir birikmenin sonucunda meydana geldiyse 12 yıl neden bekledin derler adama. hiç mi farketmedin bu arkadaş sorunlu diye. demek ki öncesinde iyi anlaşıyordun ama sonradan çıkarlar vs çatıştı. kim bilir belkide kendine rakip gördün ve gücünü kullanarak eledin. 12 yıllık çalışanıysa kademeleri birbirine çok yakındır. her şey olabilir ki gazetecilik gibi bir sektörden bahsediyoruz.

    kaldı ki evlilikte karı koca arasında bile böyle şeyler yaşanabiliyor. bu bir trip atmadır. benim seninle çözemediğim bir sorunum var demektir. burada günaydın demeyen kişinin gerçek duygularını tabiki bilemeyiz ama işten çıkarmak kolaya kaçmaktır. gücünü orantısız kullanmaktır. bir lidere, yöneticiye yakışmayandır.

    cüneyt bence bu elemanı istese başka bir birime de yollatabilirdi. benim şahsi yorumum rakip görüp elemesidir. çünkü kendisi bile bu çalışanın değerli bir çalışan olduğunu söylüyor. umarım kendisi konuyla ilgili bir açıklama yaparda işi etraflıca anlarız. hatta bu kişinin kim olduğunu söylerse onun yorumlarını da duymak gerekir.
  • söz konusu videoyu izledim ,gerçekten sonraki videolarda açıklama bekliyorum ,mantıklı bir gerekçe değil,yakıştıramadım kendisine .
  • ahmet hakan 2 bu adam
  • cüneyt özdemir'den hiç hazzetmem ama ben de olsam aynı şeyi yapacağım davranış. ki o selam almayan vatandaşın muhtemelen ilk seferi değildir. daha önce de yapmistir

    var öyle mallar. adama günaydın diyorsun adam dinozor metroya bakar gibi sana bakıyor. ya da görmezden duymazdan geliyor.. sen de mal gibi öylece kalıyorsun..

    çalışanım olmadıkları için ben de artık bu tip insanlara günaydın demiyorum ama cüneyt'in çalışanı imis.. iyi yapmış.. en azından bundan sonraki işlerinde günaydın diyen bir insanın lafıni boşa düşürmemeyi öğrenmiştir.
  • bir bahanedir. hayatı bu kadar düz zanneden insanları kıskanıyorum.
  • çoğu insanın olmasını istediği şey için* sadece günaydın dememe kriteri varsa sevilecek bir patronun eylemidir. çünkü çalışanını kovarken hem ihbar tazminatı, hem kıdem tazminatı* ödemek zorunda kalacaktır. o da yaklaşık 13 maaş eder. insanları istifaya yönlendirip tazminattan kaçmak için mobbingin alasını yapan şeref yoksunlarının olduğu ülkede böylesi zor bulunur. malum geçenlerde 3 harfli soyadına sahip bir zengin çocuğu bile tazminatsız işçi çıkarmayı savunuyordu.

    edit: imla
  • böyle adamları allayıp pullayıp önümüze parlatan yine sizsiniz.

    cüneyt özdemir, nevşin mengü, haluk levent, ilber ortaylı, enver aysever vs türevleri.

    insanları abartmayı ne kadar çok seviyorsunuz. hayal kırıklığı yaşayanlara mustahaktır.
  • cüneyt özdemir'i takip ediyor olmanız, cüneyt'in 12 yıllık çalışanını kovmasından daha büyük rezalettir.
  • bizim coğrafyanın suyunda falan sorun var, eline azcık güç geçen padişah moduna giriyor, güç sahibi olmayan da iyiyim diye geziyor ortada işte.
  • bu türden prensiplere ancak ve ancak prensip sahibi kişinin kendisinde de aynı disiplin varsa saygı gösteririm. yani cüneyt özdemir hayatı boyunca kendisine günaydın diyen herkese günaydın diye karşılık verdiyse bu yaptığı çok kral harekettir. ancak cüneyt özdemir'in de geçmişinde günaydın lafını havada bırakacak kadar mesafeli durduğu kişiler olmuşsa eğer, bu durumda 12 yıllık çalışan kişi cüneyt özdemir'e ne yapsa ona ne söylese yeridir. en basitinden omurgasız, kompleksli, kaypak gibi sıfatlar hak edilmiş olur.
hesabın var mı? giriş yap