• trabzon 1.sırada olmasına ve % 99 seçilecek olmasına rağmen inanılmaz çalışan adamdır. biz tabi volkan abiye alışmıştık. 2 kahve gezip oy isterdi.

    chp'nin trabzon'dan vekil çıkaramayacağını ancak akpliler iddia eder. 2.sırada ali türen öztürk gibi bir adam varken chp ikinci vekilliği bile zorlar. ama alamaz tabi. normal şartlarda süleyman soylu gibi bir adam birinci sırada olduğu için akp'nin trabzon'dan hiç vekil çıkaramaması gerekirdi.
  • deniz baykal'ın ideolojik ikizi. chp grup toplantısında kendisine mikrofon uzatan muhabirlere grup toplantısına bile gelmeye yüzü tutmayan baykal'ı haklı bulduğunu söylemiş. hatta "chp'de baykal gibi düşünen çok milletvekili var" diyerek akp'nin başkanlık için gereken 14 milletvekilini bulmakta zorlanmayacaklarının ilk sinyalini de vermiş. kendilerine naçizane tavsiyem madem baykal çok haklıysa, onun da çok haklı bulduğu akp'ye yamalanmak için bir an bile beklemesinler.
  • chp'li şovmen milletvekili...
    21 şubat 2016 galatasaray trabzonspor maçını yarın meclise taşıyacağını söylemiş

    artvin cerattepe'de maden yapılmasının önündeki direnişin engellenebilmesi için şehre giriş çıkışlar yasak bu arada...
    baykal'ın yancısı değil mi? sizin yapacağınız siyasete, şova...
  • cnn türk'teki konuşmasında harika tespitlerde bulunan bir milletvekili olduğunu fark ettim, tebrikler. birkaçı:

    * eğer cumhurbaşkanı "aldatıldık" dediyse, fetöcü olarak tutuklananlar da aldatıldık diyebilir.

    * bu süreç bir satranç hamleleri gibi ilerlemektedir. siz gülen'i verin derseniz, abd'de zerrab- zencani davası için istediği kişileri talep edebilir.

    * bu kadar başarısız bir darbe girişimi, daha büyük bir kumpasın hazırlığı olabilir ancak.
  • an itibariyle teke tek programında yardırıyor. geçmişini bilmiyorum ancak hatipliği, bilgi birikimi bir avukata göre çok iyi geldi bana.
  • bugün teke tek'te söylediklerini herkes duymalı.
    kendisine hayran oldum, helal olsun.
  • harika konuşan bir adam. böyle bilinçli konuşan, gerçek milliyetçi, vatansever insanları ortalıkta niye göremiyoruz artık? bu toprağın insanı sakin konuşan adamdan etkilenmiyor işte chp nin başına böyle heyecanlı ve ateşli konuşan adamlar geçmeli.

    fatih altaylı ile birlikte davutoğlu'na da iyi giydirdiler laf arasında.
  • şu anda halk tv'de yolsuzlukları anlatırken öyle heyecanlı ki, neredeyse fenalaşacak. halkın çıkarlarını savunma azmi müthiş.
  • bu akşamki ne oluyor'da sayın milletvekilim yeni getirilen anayasa değişikliği ile cumhurbaşkanına taşra teşkilatlarını bir araya toplayabileceği konusunda bir yetki verildiğini söyledi, göster dediler, kamera bi ara onu gösterdi, adam hala o maddeyi arıyor, puhhaaaaa

    tanım: sözlerinden anladığım kadarıyla chpnin ulusalcı kanadının milletvekili
  • az önce cnntürk ne oluyor programında görüşülen maddelerden birini referans olarak gösterip, seçilecek olan başkanın federal sistemi getireceğini hdp'nin bu yüzden millet çakozlamasın diye sessiz kaldığından filan bahsetti, hangi madde diye sorulunca elindeki kitapçığı karıştırmaya başladı, millet başka başka konulara geçti haluk pekşen hala elindeki kitapçığı karıştırmaya devam ediyor.

    kendisini ilk defa gördüğüm için daha önceki konuşmalarını bilmiyorum ama özellikle şu kritik dönemde muhaliflerin dersine çalışmadan bu şekilde canlı yayınlarda konuşmamaya dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap