• mazoşist ve sağlıklı bir durum değildir ancak hastayken kemiklerimin ağrıması, halsizlik ve tüylerimin diken diken olmasından garip bir keyif alıyorum. şu an yatakta ölü gibi yatıyorum, her yerim ağrıyor ama bu bana zevk veriyor, çok ilginç gerçekten. umarım bu konuda yalnız değilimdir.
  • güzel olan vücudun her yerini dinliyor ve hissedebilir olmayı anlamanın verdiği haz. yoksa hastasın la son tahlilde bunun güzeli mi olur *
  • daglarca'nin siirinde gecen his:

    "hastayım ama ne kadar güzel
    gidiyor yüzer gibi, vücudumun bir yeri."
  • tam zıttı olarak keşke sağlıklı olsam ve işimin başında olsam dediğimdir.
  • gorur gormez, yanliz degil misin dedigim entri.

    yukarida son iki entri de arkadaslar tam anlamamis, yasamiyorlar o hissi. ama entriyi giren arkadas kesinlikle anliyorum, ayni his bende de var.
    hastalandigimda muthis bir rahatlama ve mutluluk hissi olusuyor.

    kendimce sebebi soyle. asiri derece de sorumluluk sahibi, isleri aninda yetistirme kaygisi olan, durmadan ardi ardina sirali isler, projeler biriktirip, bunlari tam zamaninda bitirmeye calisan bir tipim.
    normal, saglikli animda bos duramiyorum, hep yapmak, bitirmek istedigim seyler var. boyle oldugu icinde disarida fazla kalsam, ya da uzun sure tv izlesem hep sucluluk duyuyorum. mesela pazar sabahi tatilde olsam bile sabahlari oyle uzun uzun yatamam. herseyim planlidir.
    hastalandigimda, hicbirsey yapamayacak durumda oldugumu bildigimden, kendimi suclayamadigim icin, gonul rahatligiyla butun gun yatip, tv izleyebiliyorum kaygisizca.bu da beni mutlu hissettiriyor.
  • yağmurlu ve gök gürültülü bir gecede dışarı çıkamayıp evde kalmaktan zevk almak da bunun gibidir. evet ben de böyleyim.
  • gerginliğin zirve yaptığı dönemlerde ilaç gibi gelen halsizliktir. etin kemiğin yumuşar resmen. böyle anlarda beni gerecek bir şey olduğunda, vücudum "ya siktir et şimdi allasen" diyor. siktir edip sol yanıma dönüyorum.
  • hastayken gelen halsizlikten degil ama ara ara fazla enerjik olma durumundan hoslaniyorum sanirim. bazen hastalik nedeniyle alinan ekstra vitaminlerin etkisiyle hasta degilkenki enerji seviyesinin cok yukarilarina ulasilabiliyor.(bkz: sambucol)(bkz: nurofen cold)(bkz: umca)
  • yapmayın kardeşim bayram hastanede geçti, hastalık var, hasstalık var. uzak olsun, hepiniz sıhhatli olun, iyi olun
hesabın var mı? giriş yap