• park yerini maksimum fayda ile kullanmak isteyen ve ve dıreksıyon basındakı dişiyi bu amacına ulasması yolunda engel olarak gören, park yeri görevlisi*
  • koskoca kat otoparkının en geniş yerinde parkedicem diye kan-ter içinde on defa ileri-geri yapan hatunun arkasında beklemekten tepesi atıp, "siz inin hanımefendi, ben sokayım şunu" diyen erkek modelidir. genelde minnetle karşılanır.
  • yerli yersiz ortaya çıkan modeldir bu gözlediğim kadarı ile.
  • - beyfendi yardım eder misiniz ? ehehe sıkıştım yahu
    - yok
    - aa kaba adam
    - sonra orda burda şaşkoloz dersiniz, arabanın amına koydu dersiniz.
    - haydaaa paranoyak mısın kardeşim.
    - elleşme oturuyorum şurda.
  • kendi hayatını riske atan, kahraman bir modeldir.
  • bu türlerin doğal ortamları park edilen yol üzerindeki dükkan önleri, kahvehane kapılarıdır. biraz daha evcil olanları taburelerde, diğerleri kasaların üzerinde oturur, park etme işine girişilen 4.saniyede içgüdüsel bir atakla yerlerinden fırlar ve cama eğilirler, korkmaya panik yapmaya gerek yoktur, doğumlarından itibaren park etmek isteyen bu canlıların karşı koyamadıkları bu duygularının açığa çıkması mevzu bahistir. ısrar edip, kabalaşmaması için, derhal park işlemi durdurulur, el freni çekilir, bunların tanışmak isteyen modeliyle karıştırılmaması için ne istediği net bir dille sorulur, alınan cevap neticesinde isteğe bağlı olarak bu canlının isteği karşılanır yada karşılanmaz.
  • tamamen tesadüf eseri orda olup, tek kelime etmeden de sadece el işreti ile yardımcı olan versiyonları da vardır. misal;

    yer: izmir tepecik ssk hastanesi park alanı
    araba: opel corsa
    kullanan: pratisyen hekim bir abla
    yardım eden: quasm

    olay: quasm annesini ilaç yazdırmak üzere hastaneye getirmiştir; dışarda volta atmaktadır. içeriden bi hatun çıkar corsa'sına biner. 10yüz1000 manevra sonrası iki eli ile bi corsa'yı doğrultamaz. halihazırda 2m önünde cereyan eden olaya quasm el işaretleri ile müdahale eder.

    sonuç: hatun bi teşekkür bile etmeden olay mahalinden uzaklaşır. quasm sıkılmaya devam eder.
  • zavallı erkek modeli...
  • gerizekalı bir erkek modeli. (ara: kadın şöför*) konuları hakkında bir iki kelam bişeyler öğrenmek varken ne yardım ediyosun. bırak çekil kenara izle, işin yoksa tabi.
hesabın var mı? giriş yap