• paçozun önde gidenidir. katır tırnağı gibi iğrenç ayak tırnakları vardır. muhtemelen eline sürdüğü kırmızı ojeyi de 2 hafta boyunca kullanabilir. etrafa verdiği görüntü kirliliğini umursadığını düşünmüyorum.
  • kendi kendine pedikür yapıyor olabilmesi ihtimali yanında pedikür yapacak alet edevat alamayacak kadar dar gelirli olabilir, türkiye'de yasayan milyonlarcası gibi pedikürü düşünemeyecek kadar yorucu imkansızlık dolu bir hayatı olabilir ve hatta pedikür nedir onu bile bilmeyebilir. günde 18 saat çalışıyor olabilir, gündelikçilik yapan 5 çocuk annesi olabilir, 14 yaşında daha hayata dair birşey öğrenemeden bir adamın 2. karısı olmuş olabilir, ilkokulu bile bitirmemiş olabilir ve hatta okumayı bile bilmeyebilir. çok mu abarttım sizce? o zaman siz de yaşadığınız ülkeye gözlerinizi kapatmış bir hayal dünyasında yaşıyor olabilirsiniz...
  • "yav bokunu çıkarmanın alemi yok" diye düşünen kızlardır.
    tırnaklarını düzgün kessin, içlerini de temizlesin yeter.
    oje bile gerenkmez.
  • kendi tırnağını kesebilme becerisine sahip kızdır. alt tarafı tırnak kesip istersen de üstünü boyuyorsun, bunun için koşum koşum koşarak kuaförlerin kapısına dayanmanın maddi manevi hiç bir anlamını bulamamış biri olarak o kız benim, evet.
  • tırnaklarını yılda bir kez, o da yaz mevsimine girerken, büyük bir törenle kesiyor olabilir *.

    kuaförü kendisine sakın yaptırma demiş olabilir

    ojesini kendisi süre süre el becerisine sahip olmuş kız olabilir
  • her durumdan övünülecek bir şey çıkaran yurdumun prenses hisli kızlarından biridir...

    biri pedikür yaptırmakla gurur duyar sözlüklerde, ötesi yaptırmamakla...

    işi buraya getiren, ilgi açlığından ölmek üzere olan kızlarımıza ve bunların erkek versiyonlarına acil aşk ve seks dolu günler diliyorum.
  • pedikür yapan kişinin işi olsa ve karşılığında para alıyor olsa dahi birini yere oturtup ayağını kucağına uzatıp ayağıyla uğraştırmaktan utanan, karşısındakini aşağılıyor gibi hisseden kız da olabilir.
  • bakimli kiz iyidir hostur ama bunun elestirilecek tarafini goremedim. hatta; nene hatunlar da pedikurlu ayaklarla cepheye kostu degil mi?! diyesim geldi. bol keseden atmak ne kadar kolay yahu. belki ona verecek butcesi yok hem sikik. sakinim.
  • ortalama olarak şöyle ayaklara sahiptir.

    http://k1308.hizliresim.com/1d/j/rkxu9.jpg
hesabın var mı? giriş yap