• aras kargo dan daha başarılı bir kargo hizmeti olacaktır bence. her siparişte kargoyu günlerdir arıyorum. teslimat alamadan iade edeceğim deyince kargoyu buluyorlar. ptt iş adresimde bile gelip beni buluyor bana veriyor. hiç geri dönmedi kargom.
  • hangi akıl ve mantık ile yapılmış anlamış değilim. 2 günde ulaşacak torba 1 gün oldu daha dağıtıma çıkmadı.
  • yeni karşılaştığım durumdur. ürünlerin siparişini 9 ağustosta verdim. henüz elime geçmedi ve bugün 17 ağustos günlerden cumartesi, yani en az 2 gün daha gelmeyecek.
  • ürünü satan hepsiburada değildir.
    satıcı: hepsiburada yazarsa hepsiexpress ile geliyor.
  • valla sürat kargo ile çalışmasından iyidir bana göre, adıyla bu kadar ters başka firma daha var mıdır bilmem...

    ayrıca bayram üstü sipariş verip bayramda doğal olarak gelmeyecek olan kargoyu beklemek de bir tür hobi olsa gerek... bırak da emekçi de tatil yapsın kardeşim..
  • geçen hafta deneyimlediğim rezalet durumdur.

    en azından kargo firmaları dağıtıma çıkarmıyor, ptt atmış arabaya günlerce gezdiriyor. yolda arabaya denk gelip durdurup kargomu aldım. "uğrayacağıdık yiğenim" diyorlar bir de. he uğrayacağıdın tabii.
  • 5.12.2019 tarihinde vermiş olduğum siparişim aynı gün kargo verildi bugün 11.12.2019 halen hepsiburada ptt kargo şefliğinde beklemede görünüyor. an itibariyle hepsiburada benim için bitmiştir. çok mecbur kalmadıkça bir daha kesinlikle hepsiburada alışveriş yapmayacam. ne zaman ptt kargoyla rezilliğinden vazgeçerler o zaman bu kararı tekrar gösden geçiririm
  • yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş; dediği gibi beyaz eşya ve türevleri olmadıkça kendi kuruluşu olan hepsiexpress hizmet vermekte. ptt olmasının sebebi ya hepsiexpress ilinizde bulunmuyor ya da satıcı farklı bir firma.
  • 30 kasım’da istediğim ürün 10 aralık’ta elime ulaştı. ptt kargo gönderi takip sayfasına göre ürün istanbuldan yola çıkmış, adana’ya gelmiş. sonra adana’dan çıkmış malatya’ya gitmiş. sonra bakmışlar bir yanlışlık var malatya’dan tekrar adana’ya gelmiş ve bana teslim edilmiş.

    hepsijet rezaletine maruz kalan arkadaşlara değinmiyorum bile.
  • farklı kargo firmalarını seçmeme imkan verilene kadar hepsiburada'dan alışveriş yapmayacağıma dair yemin ettirmiş durum.

    10 gündür ptt kargo ile cebelleşiyorum. kargoyu alakasız merkezlere götürüp dolaştırmasına mı kızayım, subeye gelen kargonun 3 gündür dağıtıma çıkmamış olmasına mı, yoksa şubeye gittiğimde 1 saat beklemek zorunda kalmama mı kızayım bilemedim. çoğu firma 4'te 1'i kadar personelle 3 kat hızlı hizmet veriyor. bunların elinde her imkan var ama memur modunda çalıştıkları için öğle tatili, cumartesi kapalı, akşam 5'te mesai bitti vs derken kargoyu vermemek için sanki direniyorlar. ptt kargo köyünden zeytin yağı bekleyenler için ucuz ve iyi bir alternatif olabilir ama hızlı kargo, aynı gün kargo gibi hizmetleri verdiğinizi söylediğiniz sistemde sadece karın ağrısı oluyor.

    şubeye gitmek ayrı bir işkence. yıl olmuş 2020, hala garip bir form doldurtuyorlar. her yerde aynı mı bilmiyorum ama kargo gönderim ve alım yerine ayrı ayrı kişiler bakıyor, ona rağmen kuyruklar oluşuyor. bu nasıl kısır bir sistemdir ki; diğer firmalar 2-3 kişi ile senin 10 kişi ile verdiğinden çok daha hızlı hizmet verebiliyorlar?

    hepsiburada, en azından fiyat farkı çıkacak şekilde seçenek sunmak zorunda. şahsen 10 lira daha fazla ödeyerek ptt eziyetine katlanmamak istiyorum. veya konumu başka firma ile çalışmaya daha müsait olan binlerce insan vardır.
hesabın var mı? giriş yap