• bir tayyip erdoğan beyanatı. 10 ekim 2015 ankara barış mitinginde patlama yaşanmasının ardından geçen 4. günde geldiğini de belirtmemek olmaz..

    ama bunlar geçmişte de yaşanmış şeyler, bakın biraz geçmişe gidiyorum.. 1099'da islamiyet'in beşiği kudüs de yaşananlara; hristiyanlar oluk oluk kan akıtmadı mı?

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…_erdogan_konustu.html
  • taşşak mı geçiyorsun cumhurbaşkanı? hangi olayda istifa ettiniz ki, biz mi kaçırdık? 301 kişinin boğulduğu soma'da mı istifa ettiniz? 35 kişiyi yanlışlıkla bombaladığınızda mı istifa ettiniz yoksa göz göre göre ortalarında bomba patlayan 32 vatandaştan sonra mı, reyhanlı katliamından sonra mı, gencecik çocuklar sınır boylarında kurşunlanınca mı?

    ankara'da bomba patladı ankara'da. ankara cizre'den daha önemli olduğu için değil, burnunuzun dibi olduğu için... bu ülkenin başkentinde 97 kişi öldürülecek, cumhurbaşkanı çıkıp "her olaydan sonra hemen istifa mı edelim yani" diyecek.

    ben artık algılamakta zorlanıyorum.
  • peki hangi olayda hemen istifa mekanizması doğru? diye sormak istediğim beyanat. hayıri tarihimizin en büyük terör saldırısını hala atlatamadık, hala ulusal yastayız, farkında mısınız?
  • istifa haramdır dese inanacak milyonlar varken tabi sirita sirita aciklamalar yapip, fitrat vs kafa utuleyecekler.

    mekanizma hakkinda bilgilendirilmesi gereken kisi beyani.
  • "işte bu yüzden soma'da 301 insan öldüğü zaman da tek bir kişi istifa etmemiştir" şeklinde devam etmesi muhtemel sözlerdir.
  • tabi lan ne o öyle her şeye istifa? bir kere adamlar kendilerini patlatmadan yakalayamazlar ki olm hayır yakalasalar olmaz adam suç işlememiş tam patlayınca almak lazım. manyak mısınız siz ya saçma sapan konuşuyorsunuz hülooooğğ
  • her olay;
    " reyhanlı'da 52 vatandaşımızın ölmesi"
    " soma'da 301 madencinin ölmesi"
    " ankara'da 100'den fazla insanın ölmesi"

    buna benzer olaylarsa tabi ki doğru olan cumhurbaşkanı beyanı. böyle basit, olağan şeyler için istifa mı edilir?
  • "istifa mekanizmasını sizden öğrenecek değiliz" diye devam etmediğine hayret ettiğim eski başbakan beyanatı.
  • açıklamayı yapanın kim olduğuna bakıyoruz ve akla bir atasözümüz geliyor: (bkz: bozacının şahidi şıracı)

    ne olursa olsun istifa etmemek üzerine kitap yazmış, dünyada bu konuda haydar aliyev gibi isimler ile birlikte başı çekecek olan adamdan nasıl bir beyan bekliyorduk?
  • cumhurbaşkanının son derece doğru söylediği bir söz. ben mühendis adamım. mekanizma tekniği diye ders aldım krediyle verdim. daha bunların istifa mekanizması nasıl çalışıyor hangi durumlarda devreye giriyor çözemedim.
hesabın var mı? giriş yap