• bir ekşi sözlük yazarı. hoşgelmiş. * *
  • üstteki tip önüne gelene aktroll yaftası yapıştıran bir troll.

    başlık altına bakıldığında herkese aynı şeyi yazdığı anlaşılıyor.
  • ırkçı olup ırkçılığını gizle(ye)meyen yazar.

    (bkz: #144200402)

    butter chicken yerken okudum bu entry'i. hanuman'a sığınarak bastım eksiyi.
  • kafasına göre şeyler uydurup inandıramayınca engel atan ezik ve korkak yazar. kanıtlarıyla bir şey atarsınız yapılan haberleri paylaşırsınız ben görmedim o yüzden yok tr çöplüğünde boğul diye mesaj atar. cahildir.
  • ust entrydeki cahilin baslik altina bakmaniz yeterlidir.
  • tanju çolak'ın tüm gollerini izlediğini iddia eden yazar. salladığını ispat edince ise engelleyip kaçmış.

    di maria'nın ceza alanı dışından attığı harika golü, tanju gollerine benzetenlere laf etmiş, belli ki yaşı yetmiyor. kendisine tavsiyem tanju çolak'ı babası yaşındaki futbolseverlerden biraz dinlemesi..

    entry'sini de aşağıya ekliyorum. silip kaçarsa ekran görüntüsü de eklerim.

    (bkz: #149698572)
  • yukaridaki issize hayirsever bir arkadas el atsin lutfen derdini opeyim bey amca.

    birincisi tanju colak benim annane tarafindan akrabam bana gelmis tanju anlatiyor bide entrymi yapistirmis siler kacarim diye vay amk alt tarafi golun tanju abimin attigi gollere benzemedigini soylemisim bide silecekmisim ne buyuk olay ya hemen entrymi sileyim buyuk rezillik cunku…

    bide butun gollerini izlememi garip bulmus nickime bakarsa nasil bir galatasarayli oldugumu anlayabilir gs tarihinin en onemli golculerinden birinin tum gollerini tabi ki izleyecegim youtube da bunu bulmak cok da zor degil ama dinazor nesli olunca imkansiz geliyor galiba

    engeli bastim cunku beyin yasi farkli bu abimizin sikindirik futbolla alakali entryler icin mesaj atan bos belesleri genelde engelerim.
  • tam yeni nesil liseli ergen yazarlardan. kayınço tarafından tanju çolak akrabasıymış da, tanju abisinin attığı golleri iyi bilirmiş de. oturup tanju'nun gollerini izlediğini iddia eden, üstüne de akrabası olduğunu söyleyen biri, tanju'nun attığı falsolu golleri ezbere bilir. sırf sözlükte doğru tespit yapan insanları aşşağılamak adına "ne delgadosu ne tanjusu amk" diye entry girmez.

    demek ki ya sallıyor, tanju manju haberi yok. ya da sözlük jargonundan, etiğinden, edebinden bi haber bir yazar.
  • #141828750

    hadi bakalim sıra sende.

    görsel
hesabın var mı? giriş yap