• 25 yasinda kamu kurulusunda calisarak 108 bin tl biriktirebilen bir gencin kandirilmasi olayi. bu saflikla nasil biriktirdin o parayi kardes.

    edit: arkadas baba tarafindan maddi anlamda zenginmis. o yuzden paranin kaynagi belli oldu. parayi biriktirmemis yani. biriktiremeyecegini dusunmustum zaten ben de.
  • neden sazan olsun ki ,garip sevmiş işte. buradan çıkarılacak mesaj net,her kadını küçümsemeyeceksin , kız aynı anda 2 kişiyi idare ediyormuş bu bilineni daha!
  • böyle birileri sadece haberlerde olmuyor dostlar şuan yanımda çalışan bir memur arkadaşta aynı durumda yapma etme para falan sakın gönderme diyoruz ama boşa biz evlencez diyip duruyor mal. bakalım bizimkinin sonu ne olacak.
  • para biriktirmemiş, arabasını satıp üstüne borç almış. tey allam parayı kimlere veriyorsun..
  • hokkabaz filminde en azından gelinliği giyiyordu elini falan tutuyordu.. teknoloji çok ilerledi arkadaş
  • tanımadığı karşı cinse para gönderen insan sapıktır.

    kadının yüzüne gözüne bulaştırayım derken kendi eline yüzüne bulaştırmış sazanın hikayesi.
  • dikkat edilmesi gereken yeni tür dolandırıcılık yollarının kurbanlarından biridir.

    bakın, sosyal medya bu dolandırıcık alanında fazla fazla kullanılmaya başlandı ve yakınınızdaki kimseler bile bunu günlük hayatında kullanıyor olabilir. imkansız değil, kendi gözlerimle gördüm.

    eskiden arkadaşım olan bir eleman, fake instagram hesabı üzerinden bulabildiği tüm sazanları kandırıp, çeşitli bahanelerle sürekli havale/eft yollatıyordu. 2 tane kız ile birlikte bu işi yaptığından, sazan kişisi aramak istediğinde talebi karşılaması zor bile olmuyordu.

    eleman 60 bin liranın üzerinde kazançla önce araba aldı, sonra kenara biraz para biriktirdikten sonra, dolandırıcılığı kesti. şikayet ettik mi bunu? ettik, ama hiçbir halta yaramadı. çoktan sosyal medya hesabını kapatmış, instagram’daki konuşmaları silmiş ve arkasında tek bir iz bırakmamıştı.

    şimdi normalde bizim ülkemizde siber suçlar derinlemesine araştırılsa bu insanların hayatlarıyla oynayan orospu çocukları paçayı bu kadar kolay kurtaramaz. ama siber suçlar konusunda berbat bir hukuk anlayışımız var. şikayete gittiğimizde polis, “kanıt olmadan bir şey yapamayız” diyip direkt bizi yollamıştı.

    dikkatli olmanızı öneririm. bu tarz dolandırıcıların hedefi sadece sazanlar olsa da, bir yakınınızın başına gelme ihtimalini göz ardı etmeyin. genelde bu tarz dolandırıcılar, evli, çocuklu, hayatından sıkılmış, parasını harcamak için çeşitli yollar arayan tipleri hedef alıyorlar.
  • ülkemdeki kendini hormonlarının kölesi haline getirmiş insanların yaşayacağı sorunlardan biridir.
hesabın var mı? giriş yap