• hp'nin uçuk tasarımlı, şu ana kadar gördüğüm en çekici dizüstü bilgisayarı. cihaz oyun dizüstü bilgisayarı ve minimalistik çizgilere ve özelliklere sahip.

    teknoseyir incelemiş:

    [https://www.youtube.com/watch?v=0leg-zebpae https://www.youtube.com/watch?v=0leg-zebpae]
  • fiyatı biraz makul olsa düşünmeden alacağım cihaz. piyasa da tasarım olarak en iyi pclerden birisi. bi defa iyi bşr grafik ünitesi var. ve buna rağmen takoz bi alet değil. ayrıca ekranı çok iyi.
  • hp firmasına ait, gamer kullanıcı kitlesine hitaben üretilmiş dünyanın en seksi gamebook u.
  • yakında vizyona girecek olan 1976 yılında çekilen klasiklerden sayılan korku filmi the omen in yeni versiyonu
  • kardeş madem bu kadar iddialısın, piyasadan da anlaman lazım biraz. hp omen serisini hiçbir performansçı tercih etmez aq
  • çok memnun olduğum bilgisayarım. ilk aldığımda durum böyle değildi sürekli mavi ekran ve açılmama gibi sorunları vardı servise yolladım format atıp yollamışlar sağolsunlar. daha sonra ingilizce forumlarda araştırırken çözümünü buldum benzer bir sorun yaşayan olursa diye yazıyorum. sorun ekran kartı driverıymış fakat güncelleyerek kurtulamıyorsunuz. driver kaldırma programları var öncelikle tamamen temizliyorsunuz yüklü driverı sonra son sürümü temiz şekilde yüklüyorsunuz ve sorun çözülüyor.
  • üç hp yazıcı, bir masaüstü bilgisayar, iki de laptop (babamın laptoplarıydı ama yoğun şekilde kullandım) eskittim, cihazların istisnasız hepsi sorunluydu. babam da ısrarla dön dolaş hp alıyor, beni de dinlemiyor. en son aile ziyaretine gittiğimde yeni hp all-in-one almışlar, evlere şenlik. açılması neredeyse bir dakikayı buluyordu.

    hp'nin hala bir şekilde satılıyor olması çok enteresan gerçekten. 2007'de idareten aldığım, ucuz yollu datron marka laptopım bile çok daha fazla tatmin etmişti, adamlar battı gitti resmen. hp ise sözde dünya devi bir şirket, ama hep hayalkırıklığı.

    oyun ya da performans için msi ve monster'dan, standart kullanım içinse asus ve lenovo'dan şaşmamak gerek.
hesabın var mı? giriş yap