• hem estetik açıdan hem de cpu performansı olarak tam bir f/p telefonudur.
    1 ay oldu kullanali. aklında yeni telefon almak olan var ise kesinlikle bir alternatif olarak değerlendirmeli. akım korumalı hızlı şarj özelliği ve pil ömrü baya iyi. onun dışında kullanışli panel ve kamera kalitesi ön planda. yaptığım en akıllıca işlerden birisidir kendisi.
  • ekranı bir şekilde kalitesiz. nasıl bilmiyorum ama çamur gibi. ppi değerlerine filan bakıp alırsanız aldanırsınız. bundan daha düşük ppi değerleri olan xperia x compactla yan yana koyunca 2 gün önce aldığım telefonu kırasım geldi.

    velhasıl siz de benim gibi görüntü kalitesine düşkünseniz almadan önce muhakkak iyice inceleyin.

    ha bunun dışında arayüz, parmak izi sensörü filan çok iyi.
  • birkaç ay önce 1780 tl'ye aldığım telefondur. hız olarak oldukça iyi ve hızlı şarj özelliği ile bir saat bile olmadan boştan tam doluluğa ulaşabiliyor. sabahları evden çıkmadan önce hazırlanmam sürecinde şarja koyuyorum. çıkacağım sırada şarj dolmuş oluyor genelde ve tüm gün yetiyor. ancak sadece kendi şarj cihazıyla oluyor bu onu belirteyim.

    tek ve gayet büyük bir sorunu var bu telefonun. wi-fi sinyal kalitesi kaynaktan çok da uzak olmayan belli bir noktadan sonra oldukça düşüyor. bu günlük kullanımda oldukça büyük bir sorun bence. yabancı sitelere baktığımda bunun huawei'nin genel sorunlarından biri olduğu yazıyor. ama her telefonunda olmuyor bu sorun sanırım.

    kısacası bu sorun haricinde oldukça kaliteli bir telefon.
  • şu hayatta bunu almak verimlilik adına yaptığım en iyi iş sanırım. maddi olarak zor bir dönemimde, eski telefonumu kırarak yerine aldığım telefon. şöyle ucuz bir telefon alayım 1 sene idare etsin yeter diyerek aldım. iyi ki almışım. internetteki incelemelerde şarjı kötü diyorlar ama 1.5 gün gidiyor. ben her akşam yatarken takıyorum sabah alıyorum tüm gün kullanımdan sonra eve geldiğimde %40 kalmış oluyor. sonra zaten şarja takıyorum tekrar. şarj dışında kullanımda zaten inceleme videolarını izlerseniz on numara performansı var. bir de cam koruması üzerinde geliyor. bu da ayrı bir keyif. bu rahatlık huawei'yi bir adım öne çıkarıyor. kullanmak isteyene kutusunda kılıfı da var. başka telefonlarda telefonu alınca yok ekranı kaplat yok kılıf al on tane dert.
    ben bozulana kadar değiştirmem bunu.
  • 6 ay önce kuveyt den 930 liraya mal ettiğim telefon. gayet memnunum gece kamera cekimi zayıf onun dışında başarılı
  • oreo güncellemesi dağıtıma çıkmış telefon. sırayla gelecek tüm telefonlara.
  • almayı düşündüğüm telefon. kullanan yazarlar artılarını eksilerini yeşillendirirse memnun olurum.
  • dış görünüşü aşırı çekici olan telefon.
  • yaklasik 5 aydir kullaniyorum. oncelikle cok şik bir telefon. hizli şarj ozelligi mevcut ve şarji bir gunu cikariyor. kamera biraz yetersiz gibi ama simdiye kadar donma takilma vs hicbir sorunla karsilasmadim. onceki entrylerde bahsedildigi uzere tam bir f/p urunu. 1200-1300 civari alinabilecek gayet kullanisli, saglam ve guzel bir cihaz.
  • vowifi ve volte özellikleri vodafone hat ile birlikte çok güzel çalışan telefon. turk telekom ve turkcell bu özellikleri bu telefonda aktive etmemiş durumda malesef.
hesabın var mı? giriş yap