• dizinin posteri yeterli olabilir mi acaba izlemek için? ayakkabı konusuna değineceğiz.

    big dışında beni kdrama'lara geri çekebilecek ikinci dizi de alemin kraliçesi kim sun ah'dan geliyor.
    kim sun ah my name is kim sam soon, yeoineui hyanggi, city hall gibi dizilerde oynayıp boş projelere eyvallah demediğini kanıtlamış bir oyuncudur.
    bu dizide ona yaşça ondan hayli küçük, şahsen beni diziye iten bir başka sebep olan sevdiceğim lee jang woo eşlik ediyor. sonunda jang woo'yu başrolde göreceğim için mutluyum.

    yaşça küçük demişken dizinin konusuna da ufaktan değinelim mi? hwang ji an (kim sun ah) 30lu yaşlarda bir ayakkabı tasarımcısıdır ve tam anlamıyla bir işkoliktir. kariyerini her şeyden önde tutan, girdiği ortamda hemen dikkatleri üzerine çeken bu kadın bir gün hayatının hatasını yapar ve hırslardan arınmış, anı yaşamaya bakan bir genç olan tae kang (lee jang woo) ile tek gecelik bir ilişki yaşar. aslında ilk olarak bir motor kazası sonucu tanışırlar ama olaylar bir şekilde başka noktalara taşınır. ne yazık ki bu tek gecelik ilişki bir şeylere gebedir, yani kelime oyununu bırakalım işte, ji an hamiledir.

    ji an bu sıralarda bir de doktor ile tanışır. jo eun sung (park gun hyung) doktor bir aileden gelmektedir ve kadın doğumda uzmanlaşmıştır, bundaki amacı ölümlere şahit olmamaktır.

    bir de yeom na ri (im soo hyang) var ki, bu kızımız da ayakkabı tasarımcısıdır ve tahminimce hikayenin cadısı olacak, ji an'ın rakibesi rolünü üstlenecektir.

    diziden pek çok teaser fotosu çıktı. mesela şu ikilinin aradaki yaş farkına karşın güzel göründüklerinin kanıtı. zaten dizinin olayı da olgun kadın, asi genç aşkı. noona- dongseng durumları kısacası.

    dizi gözlere de bayram çektirecek, moda zaten kdramalarda olmazsa olmaz ama bu dizide kıyafetlerin dışında ayakkabılardan da gözümü alamayacağım sanırım. şuna ve şuna bakarsanız, ne dediğimi anlarsınız.

    dizi dün itibariyle kore'de yayınlanmaya başladı, bugün 2. bölüm gelecek.

    buradan ilk, buradan ikinci teaser'ını izleyebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap