• bin kişilik kanalına sezgin tanrıkulu ve ali türkşen gibilerini nasıl konuk ettiğine şaşırdığım, radyo ve televizyon ikinci sınıf öğrencisi tadında röportajları olan kişi.
  • böyle konukları nasıl programına alabiliyor anlamıyorum. başka güçler tarafından parlatılan bir insan mı acaba diye düşünmeden edemiyorum

    twitterda biri ibrahim haskoloğlu ve ekibi demiş ... harbiden cıa mossad mı yoksa mason locaları mı destekliyor bu çocuğu anlamadım gitti. hayır videolarda da ali türkşen gelmiş öyle bir edit yapmışlar ki ali türkşen'in dediklerini değil ibrahim haskoloğlunun suratındaki mimikleri görüyoruz.

    edit: yetenekli, çok fazla çaba sarfediyor ve açıkçası yaşına rağmen başarılı. ayrıca videolarında küçük ama düşünülmüş güzel detaylar mevcut. iyi bir ekip kurmuş önünde uzun bir yol var
  • konukları tam önemli bir şeyler söyleyecekken kesen ama normalde hiç konuşmayan, sorularını takipçilerine hazırlatan ve son olarak bu konukları getirmeyi nasıl başardığı anlaşılamaz bir adem.
  • torpil united formasini giyiyor olmasindan dolayi elestiremeyiz fakat roportajlarin ve konuklarin hakkini veremedigi icin yerden yere vurabiliriz. muthis basarisiz bir youtuber.
  • sesi inanılmaz kötü. yani yakışmıyor arkadaş ! doğuştan gelen bir yetenek bu. belki sonradan geliştiriliyor veya başka bir şey oluyordur ama bu ses mevzusu yok sende arkadaşım. torpillerini konuk getirmek yerine başka alanlarda kullan daha faydalı olur.
  • bu kadar önemli konuklara rağmen de bir türlü görüntüleme sayısı artmıyor. bu işi para ile yaptığın kesinlikle emin oldum.
  • türkiye’nin en popüler gazetecisi mehmet demirkol’u programına çıkartan arkadaştır kendisi.bunu nasıl yapıyor anlayabilmiş değilim.abone sayısı desen yok denecek kadar az.izlenme sayısı da keza öyle.
    tüm bu olumsuzluklara rağmen bu hafta da sabri ugan’ı konuk etmiş youtuber.

    edit:ekleme yapıldı
  • enseyi karartmamak lazım. cesaret etmiş bir işe girişmiş hataları, acemilikleri olabilir bırakalım denemeler yapsın belki iyi bir yerlere gelir. en azından okuduğu bölüm ile alakalı bir şeyler yapmaya çalışıyor. zaten olmadığını görür ya da anlarsa o da bir süre sonra bıkar bırakır.

    serdar ali çelikler ile yaptığı programda öğrencisi olduğunu söylemişti, konuklar ile olan bağlantıları oradan sağlıyor olabilir.
  • ben böyle bi cahile daha rastlamadım.

    özgür demirtaş'a twitter'dan attığı twit:

    "özgür bey, sadece robot videoları paylaşıp teknolojinin ve ekonominin maradona’sı gibi konuşuyorsunuz. robot videolarını herkes paylaşıp yorum yapabilir önemli olan üretmek. üretmeyi bırakın size ulaşmak başbakana ulaşmaktan daha zor. ürettiklerimizle konuşalım.
    saygılar."

    bu özgüven nereden geliyor bu parlak arkadaşta anlamış değilim. iki kelimeyi yanyana getiremeyen adam gelmiş neler diyor.

    edit: özgür demirtaş takıntısının sebebi, özgür demirtaş ile röportaj yapmak istemesi ve özgür demirtaş'ın bu yeni yetme, egolu berkecan'ı kaale almaması.
  • mehmet demirkol ile röportajını izledim. soracağı soruları mehmet demirkol'un eline tutuşturup kendisi kameranın arkasına geçseymiş daha etkili olurmuş.
hesabın var mı? giriş yap