• efendim öncelikle şunu belirtmeliyim ki iclal aydın’a çok ama çok büyük bir haksızlık edilmiştir. daha doğrusu onunla dalgasını geçenler fena halde sazana gelmiştir. çünkü iclal hanımı medyada değerlendiren kürsü, böyle bir yazıyı, o yazının barındırdığı hataları kabul eder, affeder hatta ödüllendirir. zaten bu tür köşe yazıcılığı nedir ki? sadece bir yelpaze.
    bizim çıkardığımız kötü kokuları biraz olsun dağıtacak, “hayat ne güzelmiş” falan soslu, yanında “yıkılmadım ayaktayım” muhabbetleriyle süslü, arada hatalarıyla malul ama “hatalarımda güzeldir” düzeltmeleriyle metraj kazanacak alelade bir karalama defteri. rahmetli çellocu mevzuu gibi kazalar olmasa iclal aydın’a kim katlanır şimdi. hülasa, yürü be iclalim kim tutar seni.

    benim asıl anlamadığım, olaya büyük bir ayıp olarak yaklaşan tuna kiremitçi’nin yüksek irtifadan istifasıdır. biri ona hatırlatsın istifa ettiği yer varlık dergisi değil vatan gazetesi. hani daha önce gamzeli fotoğraflarının da yayımlandığı mecra. neyse en iyisi çıkarın yelpazeleri, hep beraber yellenelim.
  • --- spoiler ---

    - seni seviyorum nejla
    - ben seni bilmiyormuyum sen bundan önce kesin yasemin'e, iclal'e, demet'e, şebnem'e, hatta annene, kız kardeşine, oğluna bile seni seviyorum demişsindir. lanet olsun bir tek bana söylemen gerekirdi!
    - o zaman seni seviyorum demiyim mi?
    - benim için yeni bir lisan icat et, benimle öyle konuş, sadece benle yalnız bana! hatta benden başka kimseyi sevme, kimseyle görüşme
    - elfçe uygun mu?

    --- spoiler ---
  • hayatımın anlamı dalida'mla günlerimizi gün ediyor ve sakin bir hayatı seçmişken üzüntü içerisinde bu haberi almış bulunuyoruz. iclal seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

    şaka bir yana tuna kiremitçi ayarın kralını vermiştir iclal aydın'a istifa ederek, asıl bunu yapması gereken sözde köşe yazarı bir daha nasıl yazı yazacak merak etmekteyim.
  • şiddetli insomnia sonrası sabaha karşı bir saatte aşk acısı baharatlı bir yazı yazmış bugün kendileri...her ne kadar sevmesem ve bunu bi ton saçma olay olurken şu ülkede köşesini böyle kişisel birşey için kullnamış olmasına kızsam da,bu yazının asıl muhatabı zatın ne kadar acıtıcı ve kendini özel hayatında da tıpkı romanları gibi tekrarlar içinde olduğu gerçekliğini kanıtlamış oldu.iclal aydını bilmem ancak diğeri de bundan böyle yeni cümleler üretsin sevgililerine..
    malum çok entellektüel..
  • yahu bu iki gamzeliyle de alakam yok; iclal'i hiç takip etmem, vıcık vıcık gelir; tuna'nın da bi kumdan kaleler'ini dinlemişimdir o kadar. sözlük yine gözüme gözüme soktu, bi bakıyim dedim ne döndüğüne. bu kadıncağız sayesinde sözlükte herkesin jacqueline ve çello lafı geçince otomatikman jacqueline du pre'yi anladığını, merhumeyi tanımayan bi tek yazarın olmadığını gördüm. tamam iclal şaşkın da siz ne ayaksınız oğlum? tuna düzeltmede belirtmeseydi kaçınız haberdar olacaktı jacqueline'nin kim olduğundan? tamam ben de özel hayatıyla köşe işgal eden, ayar vermeye çalışan popüler kültür ikonlarından zerre hazzetmem, benden uzak olsunlar da bi kişi geçsin dalgasını yeter. alayınız müzik otoritesi kesildiniz başımıza.
  • hayatında belki de ilk defa romantizme bulamadan, insana yapmacık gelmeyen, elle tutulur bir yazı yazmış. tabi bünye yadırgadı.
  • hakkında bu kadar entry girilmiş olduğunu görünce, tuna kiremitçi'yi öldürdü sandığım kişi. neyse ki sonra konuya vakıf oldum ve kendisine nacizane önerilerim:

    + demet akalın ile takılmasın.
    + erkeklere güvenmemeyi öğrensin.
    + yazı saçmalamadan önce, bilmedikleri için google'a bir göz atsın. *

    bunlara uyarsa bir şeyciği kalmaz.
  • ben simdi yasadigi olayi iki turlu yorumlamak istiyorum izninizle: birincisinde kadin iclal aydin'i, ikincisinde kose yazari iclal aydin'i baz alarak.

    ilkinde ortada uzun sureli beraberliginden sonra evlenip, uzerine aldatma sebebiyle ayrilmis ve kocasi eski karisina donmus bir kadindan bahsediyoruz. hani demis ya normalde okumuyordum ama gozum ilisti okudum falan; haha, yemesin bizi, her an her dakika olmasa da surekli takip ettiginden suphem yok. ne diyecekti ki, guzel uydurmus iste tavan mavan biseyler demis, neyse. artik kimbilir nasil bir ruh halindeyse demek ki yazida gecen "herhangi" bir kadin ismini direkt sevgilisi olarak yaftalayacak kadar. yazik, uzuldum gercekten, aklima kendi yaptigim salakliklar geldi bir an; ben de zamaninda bir andavalin ne bileyim iletisine, dinledigi sarkilarin sozlerine bakar bakar kendime pay cikarir, yeni sevgilisiyle devam mi ediyorlar, ayrilmislar mi, nasil bir ruh halinde acaba falan diye anlamaya calisirdim. en kisa zamanda kendisine tuna'yi unutmasi gerekliligini ve aslinda vaktin coktan gelip gecmis oldugunu hatirlatiyorum!

    ikincisi ise sen kose yazari iclal aydin; hani yine kendimden ornek vereyim. ben ki burda kiytirik kendimce iki kelime karaliyorum lutfedip de okuyanlar olursa ne ala diyerek. o okuyanlar icin de yanlis bir sey yazmayayim, aman suna dikkat edeyim buna dikkat edeyim derken gobegim catliyor, bir yazip, otuz gozden geciriyorum, sen vatan gazetesi kose yazari olarak boylesi bir hataya dusuyorsun. inanilacak gibi degil gercekten. cok buyuk bir gaflet bu, coook!
    ha bir de konuyla ilgili diyecegim son bi'sey kaldi: kocaeli universitesi gazetecilik mezunu arkadasim da cagri merkezinde calisiyor!
  • bugun girilen entryler yuzunden eksisozluk yazarlarina da ayar verilmesine sebep olan kisi [http://www.medyatava.com/haber.asp?id=63710 http://www.medyatava.com/haber.asp?id=63710]
  • anayasa taslağı, çıkmaza giren görüşmelere dair haberlerle dolu gazeteler kucağında, tavana bakan yazar.

    bugun kendini kaybedip ayar vermek istemis. oldu mu? keske hep tavana baksaydın da köşe sahibi olmasaydın diyorum kendisine.
hesabın var mı? giriş yap