• suriye'de savaşın bittiğinin haberleri geliyordu birkaç gün önce. ne zaman ateşkes olsa ya da abd'den 'askerlerimizi çekeceğiz' gibi bir açıklama gelse hemen ardından ortalık daha da kızışıyor.

    bu yüzden şaşırtmamış bir haberdir.

    ayrıca:

    #79883126
  • rusya da çin de idlip bölgesinde savaşan vatandaşları islamcı militanların ülkelerine dönmelerine göz yummazlar.

    idlip toptan imhaya sahne olacak.

    not- birebir askerleriyle katılmasalar da mühimmat desteği vb. vereceklerdir.
  • (bkz: dur diego allahını seversen) zaten ortalık karışık.
  • dogu turkistan kokenli teroristler yuzundendir.

    rakka denen bataklik temizlendikten sonra suriye’de kurtarilan her bolgede; imha edilmeyen ne kadar terorist varsa idlib’e yollandi.

    simdi de sirada o lagam cukurunun imhasi var.
  • ülkemiz bu şekilde yönetilmeye devam eder, milletimiz inanç üzerinden, etnik köken üzerinden gerilmeye devam edilirse yarım asıra kalmaz bu emperyalistler bizim üzerimizde de tam tam dansı yapacaklar. bir an önce bizi inanç ve etnik köken üzerinden bölen siyasilerden ve siyasi anlayıştan kurtulmalıyız. demedi demeyin.
  • iblid denen şeytan çukurunda yaşayan insanlık düşmanları için ne yapılsa haktır. rusya bir kez daha insanlığı faşist pisliklerden temizleyerek dünyaya iyilik yapmıştır. çin de haklı olarak bu insanlık düşmanlarını yerinde öpecek ülkesine gelmesini önleyecek. asıl soru kaçanlar acaba hangi ülkeye gidecek ?
  • hayret yazan olmamış (bkz: ortadoğuda kartlar yeniden karılıyor)
  • "bölgede bir siz eksik kalmıştınız pirinç yiyen orospu çocukları" dedirten haber.

    sırasıyla eskimolar, amazon yerlileri, hutu ve tutsiler, paralel evrenden aztek ve mayalar da gelsin. yetmedi radyoteleskoplarla davetiye yollayalım tüm evreni çağıralım.

    hadi biz sike sike girdik, size ne oluyor? siz suriye'ye, suriye de ananızın amına girsin.
  • idlib'deki teröristlerin içerisinde 5000'e yakın turkistan islamic party (tip) militanının bulunması sebebiyledir. hatta bunlar, aileleri ile birlikte jisr al shougur bölgesine yerleşmiş ve kolonileştirmiştir. yalnız bunların ülkemiz istihbaratı tarafından ağır desteklendiğini iddia ediyordu suriyeli kaynaklar, 3.6 milyar dolar kredi sonrası mı alındı acaba bu karar? *
hesabın var mı? giriş yap