• ekrem imamoğlu'nun beklenen sitesi devredeymiş, hayırlısı olsun!
    site
  • 5 temmuz'da duyurulacağı belirtilen site. manifesto yayınlanmış.
  • bir işe yaramayacaktır. kk o koltuğu bı-rak-maz
  • manifesto şeklinde adımların belirtildiği program olarak yayınlansa ve ekrem başkana destek için planlı bir konser gibi organizasyonla güç gösterisi yapılsa daha fazla ses getirirdi.

    çok aceleye getirilmiş iyi tasarlanmamış bir site olmuş.
  • boş boş işler. rte'nin erbakan'a yaptığını yapamaz bu adam. cesaret yok. kocaman "siyasi partiler demokrasinin asli bekçileridir; demokrasiyi koruma ve geliştirme sorumlulukları vardır" yazmışlar. kur partini be o zaman, göbeğin chp ile mi kesildi. zaten anavatan'dan gelmesin.
  • yalnızca 1 iş gününde daha iyisini kodlayıp tasarlayabileceğim sitedir.

    style.css ve index.js dosyaları 404 vermekte. ayrıca hatalı font seçimleri ve stok bir görselin üzerine yazılmış yazıda kullanılan teknik resmen retro, bu konuya girmek bile istemiyorum. görüş bildir kısmında da google forms embed edilmiş düz bir sayfa var.

    bu şekilde mi iktidar olacaksınız abi? bir yazılımcı olarak şu siteye baktığımda resmen kolpa bir iş görüyorum nasıl güveneyim?

    güvendik, gördük.
  • kur partini, peşinden gelelim eko başkan.

    yıllardır chp’ye sayısız oy vermiş biri olarak, değişim için tam destek verdiğim hareket.
  • ben de bir şey biliyorsam bu oluşumun, ucundan kıyısından içinde ya da yanında bulunan halk mimlenir ve silivriye doğru yolu açılır. yazın bunu bir kenara.

    neyse, sever ve destekleriz. sağ sol, türk kürt vs. demedin birleştik dedeyi destekledik şimdi de dedeyi indirmek için bunu da yaparız. doğru bildiğim neyse onun peşindeyim.
  • giderek söylemin sertleşmesi gerek.
    kk'yı yenemeyen rte'yi yenemez.
  • görüşümüzü bildirdik:

    yıllardır devam eden etkisiz ve masabaşı muhalefet artık bulantıya sebep olmuştur. tüm iyi niyetle desteklenen muhalefet sandıklara bile sahip çıkamayacak derecede örgütsüz ve halktan kopuk olduğunu, sahada olmadığını bir kez daha göstermiştir. bunun en trajik örneği de kars'ta görevlendirilen bir milletvekilinin istanbul'dan ya da twitterdan çalışmalara devam etmesiydi!

    ülkenin güzel yarınlara ulaşmasındaki en büyük engelin iktidardan önce bu haliyle muhalefet olduğu son seçimde çok net belli olmuştur. seçimden önce siyasetin içinde olmayan benim bile çok net gördüğüm şeyler gerçekleşmiştir. buna seçimi kaybeden kılıçdaroğlunun oylarını yükseltiğiyle övünmesi pişkinliği, oy kullanan mülteci sayısı ve sahipsiz kalan sandıklar dahil. ayrıca seçim sürecinde en çok çalışan, yaptığı mitinglerde halkı en çok heyecanlandıran kişi de aday olması gerektiğini düşündüğüm ekrem imamoğlu olmuştur.

    bu örnekler çoğaltılabilir ancak sonuç değişmez: chp eğer kapanmayacaksa, artık tümüyle değişmesi gerekmektedir. seçim döneminde yapılan manipülasyonlara karşı örgütlenmesiyle gülüp geçebilecek derecede örgütlenmiş ve sürekli halkla iç içe olan bir yapıya ihtiyaç vardır. bunun bu kadrolarla olmayacağı aşikardır. aksi halde yerel seçimlerde bunun bedeli olacaktır! sürekli bedel ödemeye alışmış bizleri yerel seçimin kaybedilmesi hiç etkilemeyecektir. tıpkı kaybetmekten hiç etkilenmeyen kılıçdaroğlu ve kadrosu gibi...

    değişimin nasıl olması gerektiğine gelince; bunu halkı heyecanlandıran ve halkta karşılığı olduğu çok net olan, iktidarın rakip olmasın diye çeşitli bahaneler üretmeye çalıştığı ekrem imamoğlu önderliğinde olması gerektiği çok bellidir...
hesabın var mı? giriş yap