• kendi parasıyla aldığını nerden biliyorsunuz ? diğerlerinin kendi parasıyla almadığını nerden biliyorsunuz?
  • eğer bulunduğu konumu gayri ahlaki ve usülsüzce kullanarak edindiği paralarla aldıysa hakında soruşturma açılması, görevden uzaklaştırılması ve ceza almasına neden olması gereken pahalı bir saat.

    insanların kendi semaye ve emekleri sonucunda edindikleri mal ve mülkte kimsenin gözü olmamalı. diğer taraftan dürüst yollarla kazanılan paranın tasarrufu kazananan kişiye ait. insanların midesi sebepsiz zenginleşme mevzusundan bulanıyor. yoksa belirli bazı makamlara bir yüzükle gelen insan eğer açıklayabileceği dürüst bir mal varlığı edinseydi kimse karısına aldığı hermes çantaların hesabını sormazdı. elma ile armutu karıştırmayalım. ödediğimiz vergilerin nereye gittiğinin ardına düşelim ve bal tutan parmağını yalar zihniyetini artık terk edelim lütfen.
  • fiyatı paylaşarak ekrem başkana ayıp edilen saattir. zira beylikdüzü'nde olan beylikdüzü'nde kalır.
  • demek ki bu ülkede zengin başkan olacaksın. kimse tek kelime edemez. ederse babadan zenginim dersin :)
  • eko başkan seçimde nasıl kanırttıysa ak troller addfsdfd...
    tanım: halk adamı ekrem'in koluna taktığı mücevherdir...
  • adam halkın parasıyla değil kendi kazancıyla almıştır.
    isterseniz hermes çantadan da bahsedelim ?
  • hep derim bu ülkenin solcusu, sağcısının sol düşünenin aynısı. sadece tuttukları taraflar farklı, zihniyet aynı.
  • zengin bir aileden gelen, hayatı boyunca böyle giyinen bir insandır. sonradan görme olup milletin parası ile almamıştır herhalde :)
  • maddi durumuna göre gayet normal olan saattir.
    adam siyasetle zengin olmadı ki. zaten zengin olarak doğdu. benim yakın bir akrabamla imamoğlu'nun çocuğu aynı okulda okuyor.

    görsel

    akrabam da oldukça zengin. onlar da bir tarafı trabzonlu ve inşaat işi yapıyorlar. imamoğlu'nu da yakından tanırlar. deniz kenarında bir kafeyi kiralamış, yıllardır işletiyor. ve bu sadece bir işi. ünlülerle komşu lüks binalarda oturuyor. bazen misafir oluruz. denize sıfır restoranlarda en pahalı yemeklerle ağırlarlar. asgari ücretli oradan su bile içmeden çıkar. özetle, bu insanlar gidip de bim'den saat almazlar. belki alabilirler ama kendi parasıyla aldığı bir şeyi sorgulamak saçmalıktır.
hesabın var mı? giriş yap