• kıbrıs şubesinin girişinde türkçe, ingilizce ve yunanca olmak üzere 3 ayrı dil seçeneği sunan bağımsız haber ağı. türkçe bölümünde bir çok eksik olmasına rağmen yayınlanan yazı ve haberlerle kıbrıs sorununa içerdekilerin bakış açısını bir nebze olsun bizlere yansıtmayı başarıyorlar sanırım.

    http://cyprus.indymedia.org/

    ve bir güney kıbrıslının kaleminden ilginç bir yazı.

    http://turkce-cyprus.indymedia.org/…ay/10/index.php
  • örgüt televolesi kıvamında forumları olan dehşete düşürebilecek bir net boşluğu
  • güvenilir olmayan haber kaynağı. çünkü kaynağı güvenilir değil.
    hele burada yayınlanan tarafsız(?) haber(?)leri de kaynak olarak göstermek hiç mantıklı değil.
    web üzerindeki hikaye kitabından farkı yok benim için.
    ha diğer medya kaynakları çok mu güvenilir? tabi ki hayır ama en azından bu site bozmasından daha iyidir.

    edit: indymedia 'yı eleştirmem aydın doğan yalakası olduğu anlamına gelmiyor. ileride dönüp dolaşıp bununla suçlanacağım için şimdiden açıklama gereği duyuyorum.
    edit 2: haftanın en kötülerine girmesinden gurur duyduğum.. bana göre bu, "aksini ispat edemiyorum, öyleyse kötülüyeyim" gibi, zayıf, basit, zavallı bir düşüncenin ürünü olduğu ve bu insanların benimle tartışmaya giremeyecek kadar aciz olduğunu kabul etmesinin göstergesidir. tartışmaya girenlerde de gördük ki büyük kısmının savunması "ama aydın doğan çok mu güvenilir?"
    banane lan aydın doğan'dan. ben aydın doğan'a güvenilir dedim mi? mal.
  • yazılanların gerçek olduğunu kimin ispat ettiğini merak ettiğim site.
    eski asparagaz.com dan tek farkı birinin "geyik" olduğunun herkesçe biliniyor olması.
    (onun da ciddi bir haber kaynağı olduğunu sanıyor olabilirler tabi,bilemiyorum)
  • yeniçağ'dan, ortaoğu'dan, ötüken.net'ten, das schwarze korps'dan daha güvenilir haber kaynağı.
  • güvenilirliği karşılaştırma yapılmadan anlaşılmayan site. karşılaştırma nasıl yapılıyor merak ediyorum. asparagas haber oranlarına göre mi?
    hakikatten çok güvenilir.
  • bağımsız haber sitesi olduğu icin guvenilmez sitedir kendisi.
    ne bilecegiz onlarin dogru soylediklerini? aydın doğan, ertuğrul özkök kontrol ediyor mu onlari?

    hurriyet'te, sabah'ta, cumhuriyet'te hic hata, yanlis, yanli yayin, dolandiricilik, patron tezgahi olmamasi kanitlar ki, bize sahip gerekir. nerede sahip yoksa, patron yoksa orasi guvenilmezdir.

    zibidi indi'ciler sizi...

    dayanamadim yaptim editi:
    vidadan servet yapmak adli habere bir bakin isterseniz. sevgili guvenilir hurriyet yazarlari "2000 ila 7000"i "2 ila 7"den ayiramiyorlar. ama biz onlari degil, bagimsiz medya calisanlarini guvenilmez buluyoruz degil mi... canlarim benim. cok seviyorum sizi yaa.....
  • kimse aydın doğan'a, hürriyete milliyete güvenilir demediği halde sanki denmiş gibi gösterip üzerinden yorum yapan zavallıların aynı zamanda haber yazabileceği site.
    kendi yazdığı yazıyı başkasının düşüncesiymiş gibi yazıp, sonra üzerinden eleştiri yapan cinsler oldukça güvenilir olmamaya devam edecek sitedir.

    edit: eleştirisi, bazı bünyelerde alerji yapan siteymiş. belirtileri biraz kuduza benzemekte birlikte aşırı sinirlilik hali görülebilir. gördüğünüz yerde belediyeye haber verin. insanlık adına be.
  • hiçbir nesnel kriter bir haber sitesi gösteremez ki bu siteden daha güvenilir veya daha az güvenilir olsun.örneğin ntvde ve aynı zamanda cumhuriyet'te bir rehin olayı olarak gösterilen bir otobüs işgalininin içyüzünü youtubelardan videolarla gösteren haberlere bakaraktan "lan bakın ne kadar güvenilir bir site" denilebilir.ancak aynı sitede örneğin odtü'deki bir ideolojik sürtüşmenin* çarpıtalarak yansıtılmasına bakarak "zavallıların bok yuvası" da denebilir.fakat sonuçta bu yarı-dedikodu sitesinin profesyonel bir şekilde dezenformasyon yapan ntv gibi bir kanaldan veya cumhuriyet gibi açıkça taraflı bir gazeteden veya x gibi herhangi bir nedenle kesin doğru bilgiyi veremeyecek olan bir yayın organından daha az güvenilir olduğunu söyleyemeyiz.

    yok efendim söyleriz ya diyorsanız eğer tsknın kaş çatmasıyla 8 kayıp askerin olmadığına inandırıldığımızda, işin aslını ülkecek fırat haber ajansı gibi sitelerden öğrendiğimizi hatırlatırım, bilmem faydası olur mu?

    bu arada üzücü bir sözlük hastalığı olan ötekileştirdikçe aşağılama hastalığına yakalanmışlara buradan sesleniyorum klavyeye boşuna saldırmayın çünkü ben zaten zavallıyım.ve kinaye yapmaksızın sizin şu halinize saygı duyuyorum.
hesabın var mı? giriş yap