• çirkin olduğunu saklamanın yeni bir yolunu bulan kızdır.
  • neyin resmini çekerse çeksin beğeni alan kişidir.

    benim mezuniyet resmimi daha beğenen çıkmadı.
  • yarının programı ''açılış - kahve - bulut - aynadan yansıma - kedi - yemek - ayak - konser bileti - batan güneş - kapanış'' şeklinde olacak kızdır.
  • bilumum çizgi kahramanlı pijamasıyla, elinde kahve, önünde edebi bir kitap ile poz veren kız. kuytu köşede de pucca okur, yazarını idol haline getirir.
  • -kitap okuyorum temalı bacak fotoğrafı paylaşmadan olmaz:
    http://galeri8.uludagsozluk.com/…am-kizi_698675.jpg

    ama aynısını ben yapınca auww auww
    http://galeri2.uludagsozluk.com/…rofesor_320259.jpg

    auww ne amk!

    -evde fotoğraf çekinir 1 paragraf etiket koyar:
    #istanbul #ankara #izmir #londra #paris #newyork >>> 81 ili say desen sayamaz! londra paris ne alaka lan!?

    -bazen zorda kalır takipçi satın alır götü kendiliğinden kalkar. niye? arkadaşlarına hava atacak takipçim çok diye!

    -etiketlerden beğeni aldığında bu sefer de kimlerden beğeni gelmiş diye inceleyecek, potansiyeli olan erkeklere özelden yürüyecek!
    şayet geri dönüş alırsa bi buluşma teklifine asla demeyecek!

    bu tip kızlardan bikaç tane denk gelmişti. üstelik ben tavlamadım kendileri av oldular. bir tanesi fena egoistti hem de. narsist desek bile yeridir.

    tanıştık oturduk konuşuyoruz yiyor içiyoruz falan. baktım kız çok bilmiş havalarında ve dedim ki şuna bi oyun oynayayım.

    kız gerçekten ben bilirim ukalalığı taslıyor. oltaya yem düşünüyorum. sülünez mi taksam yoksa boru kurdu mu diye. tavladan açtım muhabbeti. kız aslında tavlayı bilmediğinin farkında kendimi daha acemi olduğuma inandırdım ona. böylelikle kızın egosu yüzünden tavlada beni yenebileceğini düşündü. şans oyunlarında asla hile yapmam hatta ortada bir iddia varsa daha zevkli hale getirir oyunu-iddiayı.

    neyse önce yenildim ben tavlada kasıtlı olarak. pulları yanlış oynuyorum açık verince kahroluyorum falan.

    akabinde yenilen pehlivan güreşe doymaz önlüğümü giyip, "ya ama olmadı böyle yencem bak bu sefer seni bi şans daha ver bana" diyorum. ama yendim diyor hanfendi.

    o zaman yemeğine ne dersin diyorum.

    peki diyor ve zarları atıyoruz tekrardan. bakın balığımız oltanın ucundaki yemi yedi ve kanca takılmak üzere. birazdan makarayı saracağız ve balık elimizde!

    kızın tavlada acemi olduğunu bildiğimden ilk raundu güzel bir performansla yeniyorum rahatlıkla. bazen de psikolojik baskılarla stres seviyesini de yükseltiyorum ki daha bariz hatalar yapsın diye.. ehehe.

    böylelikle "yemeğine" denilen tavla maçını almış oluyorum kızın yüksek ve salak egosu yüzünden.

    kızcağız hala egosunu bastıramadığı için bir maç daha yapalım diyor. pokerde yenilmeye başlıyorsan blöfler tutmaz. masadan kalkmasını bileceksin ancak kız gaza geldiği için fren yapmasını bilmiyor.

    sonraki maç da sinemasına!

    uzatmayacağım ama kız daha önceki yenilgi stresiyle sinemasına diye iddiaya girdiğim tavla maçında daha kolay yeniliyor bana. işte ilk buluşmada geri zeka bir şahsa hesap ödetmek bu kadar kolay!

    nerede kalmıştık diğer madddelerde..

    -sırf şahsını kıçını başını teşhir etmek için adeta domalmadığı kalan kızlarımız mevcut. sebebi hem beğenilme kaygısı hem de ilgi orospuluğu. (bkz: attention whore)

    bi keresinde bi kıza aynen şunu dedim:
    fotoğraflarında bir tek domalmadığın kalmış bu mu instagram anlayışın?

    ya ne diyosun sen ne alaka triplerine girdi ama o laf ona o kadar koydu ki gitti yeni instagram hesabı açtı düdük makarna.

    başka bir seferinde twitter'da takipçim arttı diyen başka bir mahlukat vardı, ama kıçını başını açıp fotoğraflar koyuyorsun doğru düzgün tweet attığın yok kuşlar cıvıldamıyor dedim. yok ya ne alaka dedi. ulan salak, kendini kandırmayı başarmışsın da bana sökmez o mavallar.

    -yatarken #iyi geceler, sabah olduğunda #günaydın ı eksik etmezler.

    gerekirse foodporn yaparlar. görgüsüzlük dizboyu. bir de yeni gelinin siki tutması gibi rakı bardağıyla poz vermeleri vardır ki dillere destan. sanırsın şişenin dibini görmüş, rakı ansiklopedisini yeniden yazmış havaları.

    -normal fotoğraflarında bile yorum olarak iltifat aldıkça daha da götü kalkan kızlarımız. bir keresinde şuna şahit oldum:
    ayakkkabı resmi koymuş ve teşekkürler yazıp birini etiketlemiş. olm kız bildiğin adamı kullanıyor hediyeler aldırıyor. sevgili de değiller üstelik. kimse kusura bakmasın ama bi kız o kezbanlık sıfatına yakışır kıvama geldiyse bunun sebebi daha da aşağılık ve aptal erkekler yüzünden.
  • aynı sandalyede farklı bakışta verdiği pozlardan oluşan 562 fotoğrafı vardır.
  • takip edilip twitter ının bulunup selam yazılası kız tipi.

    hayır yani kendim kullandığımdan değil arkadaşımın instagramdan beğenip twitter dan dm atmasından biliyorum.
  • vay amına koyayım ulan ne tipler var dünyada!?

    neymiş footpornmuş, neymiş kitap okuyorum diye bacak fotoğrafı, neymiş bir tek domalmadıkları kalmış... breh breh breh... ulan instagramda ilgi orospu olarak yaftalanan tiplere ilgiyi gösteren ben miyim acaba?

    çok ilginç lan...

    fıldır fıldır bacak fotoğrafı ara, karı/kız düşürme maksatlı sitelerde gözlerini boz sonra da bu tiplerden şikayet et. ahahahaha lan şaka mısınız?

    instagram oğlanının var ettiği kız... dilenciye para verip 'dilenme' diyen insanları gösterdi bana... komik.
  • beğenmediklerinizi mahalle dedikoducuları gibi dır dır etmek yerine "unfollow" tuşuyla bir daha görmeyebileceğiniz, hatta "block" tuşu ile engelleyebileceğiniz kızlardır.

    ben şahsen öyle yapıyorum dedikodu yapmak yerine.
  • (bkz: size giren çıkan nedir)
    #merhaba #ben #instagram #kızı
hesabın var mı? giriş yap