• fiks kansersiniz, hiç şaşmaz.
  • aramaya gerek yok google miyoptur
  • (bkz: aramamaya inanmak)

    sonu hep kansere çıkıyor aq belirtilerinin. bu yüzden rüya yorumlarına ve hastalık belirtilerine bakmayı bıraktım. bi keresinde kanser olduğuma ciddi ciddi inanıp kendi kendime antibiyotiğe başlamıştım skdhfjksdfgvjs sonra midem çok ağrımaya başladı, mide kanseri oldum sanıp ilacı bıraktım. bu da böyle bi anım.

    ciddi olalım; ameliyat falan olacaksanız lütfen 'ay beni neler bekliyor acabaaa :meraklıhissediyor:' gazıyla youtube'da falan video bulmaya çalışmayın. baya korkuyorsunuz, doktorunuz bunu neden yaptınız diye size kızıyor, o psikolojiyle bir de ameliyata giriyorsunuz falan. gerek yok, bilmeyince hayat daha güzel.
  • die zeit gazetesinde çıkmış olan bir makalede adı geçen 'hastalık'tır.

    bu yüzden kafayı yemiş insanlar mevcuttur. eğer iki farklı doktor da 'birşeyiniz yok' diyorsa, fazla kurcalamamak gerek.

    spor yapmayı seven ortalama yaşama sahip adamın biri kolu kırılınca travma geçiriyor, spor yaparken kendini verimli hissetmiyor. doktor doktor geziyor, internetten araştırmalar yapıyor falan. vücudunun alakasız yerlerinde rahatsızlığı olabileceğini düşünüyor bu araştırmalar sonucunda, alakasız şekilde doktorların kapısını aşındırıyor, bu olurken de 'ölüm korkusu' gelip buluyor kendini. sonucunda psikologa gitmiş ve biraz da olsun düzelmişti.

    kafayı yememek daha iyidir sanırsam.
  • kanser'in yanında şeker ve tansiyon çıkma ihtimaliniz de olan olay.

    amına koyim arifin manchester'a attığı golü ararken bile google'da kanser teşhisi ile karşılaşmak işten değil.
  • kedim için baktım. hakatten yara çıktı.
  • genelde kanser teşhisi konmakla sonuçlanır. lakin bende hep tutuyor.

    ılk defa araştırma yaptığımda 16 yaşındaydım, kendime varikosel teşhisi koydum ve ürolojiye gidip "bende varikosel var." dedim. bi böburlenme aşaması, "biz boşuna mı bunun okulunu okuyoz" tribini yiyip muayeneye geçtik. sonuç: 1 ay sonra varikosel ameliyatı için masaya yattım.

    sonrası uyku apnesi tanısıydı. gittim ve bende uyku apnesi olduğunu ama neyden kaynaklı olduğunu bilmediğimi söyledim. burnumda et çıktı, ilaç verdi. apne için de uyku bozukluğu merkezine git dedi ama hala gitmedim. gidersem orada apne teşhisi konacak adım gibi eminim.

    en son da spor sonrası çarpıntı problemi nedeniyle 3 ay önce kardiyolojiye gidip internet araştırmalarımdan aldigim güvenle "bende mitral kapak prolapsusu var." diye dikildim kardiyologun karşısına. ekoya gönderdi, hakikaten de 1. derece mvp çıktı.

    birkaç seneye youtube'dan ameliyat videoları izleyip evde kendimi ameliyat etmeye başlayacağım kısmetse.
  • bunu yaparak yorulmanıza hiç gerek yok, buradan bakabilirsiniz:

    - öksürük: akciğer kanseri
    - karın ağrısı: ülser
    - boğaz ağrısı: reflü
    - sol kolda ağrı: kalp krizi
    - baş ağrısı: yüksek tansiyon
    - baş dönmesi: iç kanama
    - deride leke: cilt kanseri
    - gözün seğirdi: multipl skleroz
    - bacağın uyuştu: als
    - bayıldın: öl amk.
  • vakti zamanında bende de anevrizma, beyinde tümör ve çeşitli hastalıklar çıkartmış nane. sonuçta temiz çıktık çok şükür.
  • tüm yukarıda sayılanların dışında, google'ın kişisel arama bilgilerinizi bilginiz dışında bazı şirketlerle paylaşması ve bu bilgilerin banka, sigorta vs şirketlerince anlamlı hala getirilmesiyle birlikte, riskli gruba dahil edilmenize, sigorta primlerinizin yükselmesine hatta kredibilitenizin düşmesine yol açacak bir durumdur.

    türkiye'de henüz çok yaygın olmamasına karşın avrupa'da sırf bu konuda uzmanlaşan ve kişisel verilerinizi tasnifleyip bankalara satan şirketler bulunmaktadır.

    yani işin özü sabah akşam kan kanserinden korunma yollarını arayan bir google kullanıcısıysanız bir süre sonra kredilibilitenizde düşme olabilir.
hesabın var mı? giriş yap