• kedi sevenlerin varlığını bildiği ama sustukları kedi türüdür. gariptir ki, kimi kediler bir bozuk parayı tüm koridor boyunca betonda ağır ağır sürüklemeyi severken, kimileri ağzında çorapla gezmeyi ya da bardakları sehpadan atmayı sevebilir. işte söz konusu ısıran kediler de ısırmayı sevmelerinden mütevellit bu adı alır.

    siz google'da, sözlükte, bıcır bıcır heyvan bloglarında yavrudur geçer, yorarsanız bırakır, oynatırsanız kafası yerine gelir yorumları okuyadurun; geceleri size sarılarak uyuyan bu sempatik heyvanat zamanla tazmanya şeytanına dönüşebilir.

    bu bir geçiş dönemi gibi değildir bana kalırsa. iki dişi kediye ev sahipliği yaparken böyle bir izlenim edindim. annesiz iki yavru olarak 2 aylık olmamışken eve aldık bunları. aynı şekilde büyüdüler. aynı şeyleri yiyip, aynı şekilde uyutuldular. aynı küfürleri duyarak sevildiler. sonuç olarak birisi un çuvalı gibi yığılmasıyla göz doldururken, öteki heyecanlanınca ısıran kedi oldu.

    kan ihtiyacı ihtiva olduğunda hemen fark edilecek bazı hareketler yaptığından, aha ısıracak diyorum ve çok geçmeden ayağımı ısırıyor. bazen severken ansızım dönüp elimi ısırıyor. gözlerinde hep bir suçluluk abicim vallahi mecburiyetten yapıyorum ifadesi. çözemedim. cücüklüklerinden beridir ısırma huyuna sert tepki verip, kendimden uzaklaştırmak, bağırmak ve su sıkmakla kombo reaksiyonlar verdim. bu sebepten ısırmadan önce bi kafasını eğer, siktiret deyip kafayı az kaldırır, akabinde karşı koyamadığı için bi dişini değdirir ve bingo! kurdun dişine kan değmiştir. çok geçmeden büyük bir lokma için gelecektir. görseniz yapmak istemiyor dersiniz. mecburen yaptığı çok açık.

    herkeste böyle olmuyordur ama yakın bir tanışım da ısırılmaktan evde ayaklarını bağdaş kurmadan oturamadığını söylediğinde dur ben şunu sözlükte genelleyeyim diye düşünmüştüm. bugün oynayınca ısıran ya da oynamayınca ısıran kedi başlıkları varken ısıran kedi başlığının olmaması kedi sahiplerinin bu gerçeği sizden saklamak istemesinden ötürü idi. artık gerçekler günyüzüne çıkacak.
  • volverin’in ısırarak saldırması gibi mantıksız davranan kedidir. pençesini kullanmak dururken bir kedi neden ağzini kullanır ki?

    yavruyken ısırmaya başladıysa ve bu davranışından vazgeçirilmezse huy ediniyor ve sürekli ısırıyormuş. bizim sarı oğlanda da vardı bu huy. gece yanıma gelir güzelce yatardı mırıl mırıl. usulca severdim bunu, ikimiz de yavaşça uykuya hazırlanırdık bu şekilde. ama ne olursa bir anda ısırmaya başlardı, hemi de koparacak gibi nasıl dişlerdi şerefsiz. ve sanki kedinin bir düğmesi varmış da severken elim ona değmiş gibi artık durdurulamaz bir ısırma canavarına dönüşürdü. yorganda açık arar bulduğu ilk gedikten etimi koparırcasına ısırırdı.

    bu mücadele en son kedinin odadan kovulması ile son bulur ve ertesi güne kadar ateş kes ilan edilirdi. velhasıl kelam ısırsa da can olan kedidir. <3
  • eşşolu eşşektir, ısırmasana olum, seviyoruz işte
  • sevgi ısırıkları veriyordur anlasanıza.
  • meow! benim.
hesabın var mı? giriş yap