• 15 ağustos 2019 tarihinde mescid- i aksa'nın içerisinde bulunan iki kişinin * içerden dışarı çıkarken bıçakla israil polisine saldırması ve etraftaki diğer polislerin ateş ederek bu iki kişinin yaşamına son vermesi. +18 lik görüntüler için.
    haber kaynağı için.

    edit: konu ile kendi çapında ilgilenen biri olarak ben de fikirlerimi belirtmek isterim. mescid-i aksa; hz. ömer döneminde yapılan mescid veya kubbet-üs sahra denilen altın kubbeli güzel yapı değil. bu yapıların da bulunduğu avlunun tamamı için kullanılan isim mescid i aksa. islamiye'e göre mescid i aksa'ya müslüman olmayanlar giremez. israil bu konudaki talebi kabul etmiş, ve 1967'de 6 gün savaşı ile ürdün' den aldığı bu toprağa sadece müslümanlar'ın girmesini uygulamaya koymuştur. mescid i aksa' ya girişte önce görüntülerde de görülen israil polis gücünün kimlik taramasından geçersiniz. sonra mescid i aksa'nın bahçesinde filistinli otoritenin güçleri bulunur. saldırıda bulunanlar bir şekilde o bıçağı içeri sokmayı başarmışlar.

    bizzat mescid i aksa'nın bahçesindeki çocuklar bana mescidi aksa'dan * batı duvarında ibadet eden yahudilerin üzerine taş attıklarını söylediler. bilindiği üzere yahudiler için kutsal olan batı duvarı aynı zamanda mescidi aksa'nın istinat duvarı. ancak yine de çocukların ibadet edenleri görerek atmaları kolay değil. geriden ve yüksekten tahmini olarak muhtelif boyutlarda taş atıyorlar ibadet eden yahudilere. israil askerlerinin de bunun üzerine mescid-i aksa'ya girdiğini söylediler. bunu yapmamaları gerektiğini söylediğimde bana; senin anneni israil askeri mescidi aksa'ya sokmasa hatta itip kaksa sen de aynı tepkiyi vermez misin dediler. günün sonunda türkiye medyasında "işgalci yahudi askerleri mescidi aksa'ya girdi" şeklinde veriliyor bu olaylar. öncesi anlatılmıyor. oysa bir çözüm üretebileceksek önce işe gerçek ile ilgilenmekle başlamalıyız bence.
  • şimdi düşünüyorum da birileri* benim polisimi böyle bıçaklamaya çalışsa vurulup gebertilmeleri beni memnun ederdi.

    ekleme:
    meseleye açıklık getirmek istiyorum. filistin bugün ne yaşıyorsa hak ediyor. sonuna kadar hak ediyor. beter olsunlar.

    her ramazan ayında gazze israil tarafından bombalanır. yanlış hatırlamıyorsam bunda 2-3 sene önce yine bombalamalar başlamıştı. iyice yıprattıktan sonra ateşkes ilân edilmiş. ancak bu ateşkes ilânından sonra filistinliler ne yaptı biliyor musunuz?
    bunu kutladılar.

    ana akım medyada bile haberi yapıldı “filistinliler ateşkesi sevinçle kutluyor” diye. ben de düşündüm ve kendi kendime dedim ki “ulan bu adamlar haftalarca bombalandı. bunların yakınında, çevresinde ölenler, yaralananlar, evsiz kalanlar hiç mi yok?” olmaz olur mu elbette var. peki bunlar ne yaptılar? sahilde ateşkesi kutladılar. sahilde!

    bu kadar onursuz, gurursuz, şuursuz bir millete haktır bu.

    sonra aynı dönem bizim diyânet başkanımız mehmet görmez filistin’i ziyaret ediyor ve “yıkılan binaların onarımını türkiye üstlenecek” diyor. sanki milyonluk arabasını satıp da ödeyecek*!

    bunun gibi mesela mavi marmara olayında biz bu rezil köpeklere yardım götürmeye çalışmışız, vatandaşlarımızı kaybetmişiz ama o dönem gecenin geç saatlerinde bir haber dikkatimi çekmişti.

    önce vatikan’ın filistin’i tanıması haberini okudum. ondan birkaç gün sonra ise gözlerime inanamadığım bir diğer haberi okudum. filistin sözde ermeni soykırımını tanıdığı haberini okudum. *

    yani demem o ki taa osmanlı döneminden beri bize yaptıkları kahpelikleri saymaya bile gerek yok. sadece son beş yılda dahi hem bize hem de kendilerine, hatta kapı komşularına belki de akrabalarına kahpelik yapan bir millettirler.

    bizde cenaze evinin yakınından geçilirken bile hareketlere dikkat edilir, arabada müzik dinleniliyorsa sesi falan kısılır ancak bu rezil alçaklar yüzlerce insanın öldüğü, ülkelerinin bombalandığı günün akşamında denize girip kutlama yapıyorlar.

    değil mescid-i aksa’ya alınmamaları kendi evlerine dahi alınmasalar umrumda olmaz.

    ekleme2:
    sizlere bir başka konudan daha bahsedeyim. yanlışım varsa araştırabilirsiniz.
    zamanında hamas* ile nasrallah’ın hizbullah’ı* bir aradaydılar. birlikte çarpışıyordular.

    hatta bu iki güç israil’i madara etmiş ve elli gün içinde püskürtmüştüler. düşünün koca koca devletlerin yapamadığını yapmıştılar.

    dipnot: hatırlayanlar bilir recep tayyip erdoğan büyük ortadoğu projesi’nin eş başkanı olduğunu söylemişti ve biliyorsunuz kendilerine yahudi üstün cesaret madalyası verilmişti.

    israil karşısında bu iki örgütün büyük bir engel olduğu açıktı. zaferler alınıyordu.

    ancak ilerleyen vakitlerde recep tayyip erdoğan filistin’e ziyarete gidiyor ve hamas lideriyle görüşüyor. görüşmenin ayrıntıları hiçbir zaman öğrenilemedi.

    ziyaret bittikten ve türkiye’ye döndükten sonra hamas hizbullah ile yollarını ayırıyor. hizbullah da “sen bilirsin” deyip lübnan’da kalıyor; hamas ise filistin’de kalıyor.

    bugün lübnan dünyanın en refah içinde olan devletlerinden biriyken filistin’de her gün kan dökülüyor.

    hamas hizbullahla yollarını ayırdıktan sonra filistin’de kan hiç durmadı. yani filistin bile kendisine kurtarıcı gördüğü hamas tarafından ihanete uğruyor.

    filistin bile kendi kendini yalnızlaştırıp israil’in önünde kendini yem ediyor. böyle çocukların beyni yıkanıp ölüme gönderilip bunları propaganda aracı olarak kullanarak daha radikâl milisler oluşturulmaya çalışılıyor. yazık.
    o çocukların kanları hamas’ın ellerindedir.

    ve yine şöyle bir şey var:
    "ıran, ıraq, sri lanka, djibouti and palestine are among the countries that newly joined to support china's policies in xinjiang."
    http://www.globaltimes.cn/content/1159357.shtml

    “ezilen türk olunca hepiniz sustunuz, zaten ya ermeni ya arap ya da rustunuz.”

    ekleme3: barış pınarı harekâtı’nı da kınamış bir devlet müsveddesidir.

    düzenleme: imlâ
  • ne olacağını sanmışlar ki ?
  • (bkz: etki-tepki) olmuş.
  • nankör arap yalamalarını üzen olaydır
  • herhangi biri beni bıçaklamaya çalışsa tahminen benim de yapabilirliğimin bulunduğu eylem. teknik olarak nefsi müdafa işte.
  • israil polisi yine sakinliğini korumuş. polis diğer arkadaşlarına "tamam tamam" diyor.
    bizde olsa kafasına sıktıktan sonra bakarlardı bir de öldü mü acaba diye.

    ayrıca ırkçılıksa ırkçılık ,en büyüğünden en küçüğüne kadar zeka kırıntısı yok bu araplarda , bu mudur yani ? dımdızlak bıçakla polise dalmak mıdır ? ne bekliyordun ki ?

    boşuna 6 günde ellerine vermedi israil bunların. * , daha çok şey yazardım da üşeniyorum. 6 gün savaşları belgesellerini izleyin , az araştırın ne dediğimi anlayacaksınız. gerçekten sıfır zeka.
  • bunların derdi vallahi islam. ne olmuş yani gırtlağını kesecekse? illa böyle orantısız bir karşılık mı vermek lazım?
  • zerre zeka kırıntısı olmayan biri tarafından gerçekleşmiş olay. yarın bu olayı bahane edip orayı bütün müslümanlara yasakladıkları zaman tuvalete kola dökersiniz artık.
  • doğal seçilimdir..

    o kadar polisin arasına bıçakla dalacak kadar mal olan adamın soyu da bizahmet devam etmesin.
hesabın var mı? giriş yap